Sakarya Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Hamza Al, göreve başladığı gün atamasını yaptığı Genel Sekreter Reyhan Yıldırım'ı görevden aldı.Yıldırım'ın yerine Rektör danışmanı olarak tanıtılan vekaleten Dr. Abdülkadir Altınsoy getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Rektör Hamza Al, göreve başladıktan hemen sonra kadrosunu, eski Rektör Fatih Savaşan'ın uzaklaştırdığı ve geri plana ittiği isimlerden oluşturmaya başlamış, Genel Sekreterlik görevine de Savaşan'ın görevden aldığı Reyhan Yıldırım’ı atamıştı. Görevi devralmaya Reyhan Yıldırım ile giden Hamza Al, AKP çevrelerinden gelen tepkiler üzerine geri adım attı. Atamasının ardından yıllık izine çıkarılan Reyhan Yıldırım'ı görevden alan Al, yerine vekaleten Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir Altınsoy'u atadı.

Reyhan Yıldırım, yıllık izine ayrıldıktan sonra söz konusu gelişmelere, sosyal medya hesabından yaptığı ‘Yola çıktıklarını yolda bulduklarında değişirsen hem yolunu kaybedersin hem dostunu' paylaşımı ile tepki göstermişti.