Serdivan AVM Cinemaximum ve Agora AVM salonlarında bugün dört yeni film gösterime giriyor. Filmlerin adları şöyle: “Eternals”, “Turu ve Sirk Maceraları”, “Fazla Şaapma” ve “Koruyucu” 

Eternals

Yönetmen  Chloé Zhao
Senarist Chloé Zhao, Patrick Burleigh
Oyuncular: emma Chan, Richard Madden, Salma Hayek
Tür:   Bilimkurgu, Fantastik, Aksiyon
Süre: 2s 37dk

“The Eternals”, insanlığın varoluşundan beri dünyayı koruyan, olağanüstü güçlere sahip bir grup kahramanın hikayesini konu ediyor. Deviantlar'ın artık tarihe karıştığı düşünülmektedir. Ancak insanlığın en eski düşmanı olan Deviantlar, beklenmedik bir şekilde geri döner. Bu durum insanlık için büyük bir tehlike oluşturur. Eternallar, insanlığı bir kez daha kurtarmak için yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar.

  • Serdivan Cinemaximum / Agora

Turu ve Sirk Maceraları

Yönetmen   Eduardo Gondell, Víctor Monigote
Senarist Eduardo Gondell, Juan Pablo Buscarini
Oyuncular: José Mota, Eva Hache, Ana Ángeles García
Orijinal adı: La gallina Turuleca
Tür:  Animasyon, Macera, Müzik
Süre: 1s 27dk

Turu ve Sirk Maceraları, dünyadaki yerini bulmaya çalışan bir tavuğun hikayesini konu ediyor. Turu, tuhaf görünümünden dolayı kümesin geri kalanı tarafından dışlanan bir tavuktur. Tüysüz bacakları ve gövdesi yüzünden çevresindekiler tarafından alay edilen Turu'nun en büyük desteği eski bir müzik öğretmeni olan Isabel'dir. Isabel'in çiftliğine giden Turu, burada hayatının değişmesini sağlayan gizli yeteneğini keşfeder. Konuşabildiğinin, şarkı söyleyebildiğinin ve dans edebildiğinin farkına varan Turu, yetenekleri sayesinde korkularını aşmaya başlar. Turu'nun yeteneklerinin başkaları tarafından sömürülmesini istemeyen Isabel, bunu engellemeye çalışır. Isabel'in her dediğini yapan Turu'nun hayatı, Isabel'in kaza geçirmesiyle alt üst olur. Şehirde hastaneye kaldırılan Isabel'in peşinden gitmeye karar veren Turu, kendisini büyük bir maceranın içinde bulur.

  • Serdivan Cinemaximum

Fazla Şaapma

Yönetmen  Ahmet Kapucu
Senarist Ömür Özdemir
Oyuncular:  Ömür Özdemir, Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram
Tür:   Komedi
Süre: 1s 42dk

Fazla Şaapma, hayata tutunmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Ömür, öğretmen çocuğu olan genç bir adamdır. Askerliğini tamamladıktan sonra bir dönem işsiz kalan Ömür, hayatına bir yön vermek için çabalar. Kendisini "o dükkana ne açılsa tutmadı cümlesindeki dükkan gibi bir insan" olarak tanımlayan Ömür, iş hayatında tutunmaya çalıştığı sırada gönlünü genç bir kadına kaptırır

  • Serdivan Cinemaximum

Koruyucu

Yönetmen Robert Lorenz
Senarist  Chris Charles, Robert Lorenz
Oyuncular:  Liam Neeson, Jacob Perez, Katheryn Winnick
Orijinal adı: The Marksman
Tür:   Gerilim, Aksiyon
Süre: 1s 47dk

Koruyucu, bir kartel üyelerinin peşine düştüğü bir çocuğu korumaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Eski bir keskin nişancı olan Jim Hanson, Arizona-Meksika sınırında sahibi olduğu bir çiftlikte yaşamının sürdürür. Yaşadığı kaybın etkisinden kurtulamayan Jim, günlerini köpeği Jackson ile geçirir. Onun hayatı, Meksikalı bir kartelin üyeleri tarafından takip edilen Rosa'nın oğlu Miguel ile birlikte kaçıp, Jim'in ülkesine gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Rosa'nın bir çatışma sırasında ölmesi üzerine Jim, Miguel'e peşindekilerden kaçıp, hayatını kurtarması için yardım eder.

  • Agora