Sakarya sinemalarında bu hafta ‘Enkanto: Sihirli Dünya’, ‘İntikam Vakti’, ‘My Hero Academia’, ‘Aylak Takımı’, ‘Sen Ben Lenin’ ve ‘Gucci Ailesi’ gösterime girdi

Enkanto: Sihirli Dünya

Yönetmen: Byron Howard, Jared Bush, Charise Castro Smith
Senarist: Jared Bush, Charise Castro Smith
Oyuncular: Stephanie Beatriz, John Leguizamo, Wilmer Valderrama
Orijinal adı: Encanto
Tür: Animasyon, Aile, Fantastik, Komedi
Süre: 1s 43dk

Çocuk filmi

Encanto, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde yaşayan, özel güçleri olan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Encanto adı verilen sihirli yerde yaşayan Madrigal ailesinde bir kişi hariç her bir çocuk, endisine özgü sihirli bir hediye ile kutsanır. Yalnızca Mirabel'in sihirli güçleri yoktur. Ancak Encanto'yu çevreleyen sihir tehlikedir ve ailenin yuvası tehdit edildiğinde onların tek umudu Mirabel olur.

  • Serdivan AVM Cinemaximum / Cinens Serdivan (Cadde 54)

İntikam Vakti

Yönetmen: Guy Ritchie
Senarist: Guy Ritchie, Eric Besnard
Oyuncular: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett
Orijinal adı:Wrath of Man
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 1s 59dk

İntikam Vakti, oğlunun intikamını almaya çalışan gizemli bir adamın hikayesini konu ediyor. H, varlıklı ve güçlü bir adamdır. Ancak tüm bunlara rağmen o, her hafta milyonlarca dolar taşıyan zırhlı bir araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe başlar. H, olağanüstü yetenekleri sayesinde soygun girişimlerini engeller. Herkes onun çalışmasından memnundur ancak kimse onun neden bu şirkete girdiğini bilmemektedir. H'nin şirkette çalışmasının tek nedeni ise oğlunun ölümüne neden olanlardan intikam almaktır.

  • Serdivan AVM Cinemaximum / Cinens Serdivan (Cadde 54) / Agora

My Hero Academia: World Heroes' Mission

Yönetmen: Kenji Nagasaki
Senarist: Yosuke Kuroda, Kohei Horikoshi
Oyuncular: Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto, Tomoyo Kurosawa
Orijinal adı: Boku no Hero Academia the Movie 3: World Heroes' Mission
Tür: Animasyon, Aksiyon, Fantastik

Bir terörist grubu, insanların yeteneklerinin kontrolden çıkmasına neden olan bir toksin salarak bir şehri yok eder. Bu durum üzerine Japonya'nın en büyük kahramanları, tarikat liderini bulup, onu adalete teslim etmek için dünyanın dört bir yanına dağılır. Endeavour'un ekip üyelerinden Deku, Bakugo ve Todoroki, bu amaçla Avrupa ülkesi Otheon'a seyahat eder. Ancak Deku, sonu kötü biten bir soygunu engellemesinin ardından cinayetle suçlanır. Kendisini bir anda bir suçluyla beraber kaçarken bulan Deku'nun peşinde hem Otheon'un polis gücü hem de teröristler vardır.

  • Serdivan AVM Cinemaximum

Aylak Takımı

Yönetmen: Can Sarcan
Senarist: İlkay Kök
Oyuncular: Yıldız Asyalı, Tuna Arman, Mert Topuz
Tür: Komedi
Süre: 1s 23dk

Şehirden uzakta bulunan Bilim Teknoloji Üniversitesi'ne giden öğrenciler, yaz okulunda kampüsün laboratuvarında deney yapar. Ancak deney sırasında öğrencilerin planlamadığı şeyler olur. Yapılan yanlışlıklar sonucu oluşan patlamayla gençler gaza maruz kalır ve bir çeşit mutasyona uğrarlar. Laboratuvarda olmadığı için gaza maruz kalmayan öğrenciler, arkadaşlarını görünce onların yaratığa dönüştüğünü düşünür.

  • Serdivan Cinemaximum

Sen Ben Lenin

Yönetmen: Tufan Taştan
Senarist: Barış Bıçakçı, Tufan Taştan
Oyuncular: Barış Falay, Saygın Soysal, Melis Birkan
Tür: Dram
Süre: 1s 26dk

Sen Ben Lenin, bir kasabanın umudu olan heykelin çalınmasıyla yaşananları konu ediyor. Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar, kasaba sahiline ahşap bir Lenin heykeli getirir. Heykelin tursitlerin ilgisini çekmesinin ardından belediye heykeli meydana diker. Ülke gündeminde de yer alan bu heykel, herkesin dilindedir. Başbakan ve Rus heyeti ile birlikte görkemli bir açılışın planlandığı sırada Lenin heykeli çalınır. Tecrübeli komiser Erol ve genç komiser Ufuk, heykelin bulunması için Ankara'dan özel olarak görevlendirilir. Erol ve Ufuk'un heykeli bulmak için sadece on iki saatleri vardır. Eldeki delillerse kasabanın geçmişine uzanan bir yolun açılmasına neden olur.

  • Serdivan AVM Cinemaximum / Cinens Serdivan (Cadde 54)

Gucci Ailesi

Yönetmen: Ridley Scott
Senarist: Roberto Bentivegna, Becky Johnston
Oyuncular: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino
Orijinal adı::House of Gucci
Tür: Biyografik, Dram
Süre: 2s 37dk

Gucci, Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları konu ediyor. Moda evi Gucci'nin kurucusu Guccio Gucci’nin torunu olan Maurizio Gucci’nin hayatına odaklanılan filmde, 1995 yılında öldürülen Maurizio Gucci’nin cinayetine ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor. Filmde, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’ye Lady Gaga hayat veriyor.

  • Agora