Serdivan AVM sinema salonlarında, 'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları', 'Hızlı ve Öfkeli 9', 'Ehrimen: Kanlı Yol' ve 'Son Şaka' adlı filmler gösterime girdi. 

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI
Yönetmen Doğa Can Anafarta
Senarist Giray Altınok, Muammer Tali
Oyuncular: Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim

Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababa Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.


HIZLI VE ÖFKELİ 9
Yönetmen Justin Lin
Senarist Daniel Casey, Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Orijinal adı F9 The Fast Saga

Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek için zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Ekibi ile yeniden bir araya gelen Dom, kardeşinin lideri olduğu dünyayı yıkacak olan planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

EHRİMEN: KANLI YOL
Yönetmen Kemal Danacı
Senarist Kemal Danacı, Onur Özcan
Oyuncular: Erol Sertel, Mustafa Aydın, Sevim Çömlek

Ehrimen Kanlı Yol, korku filmi çeken bir ekibin yaşadıklarını konu ediyor. Bir film ekibi, Kanlı Yol adında bir korku filmi çekmeye karar verir ve bunun için Anadolu'daki bir köye gider. Ancak çekimin başlamasından önceki gece film ekibi aynı kabusu görür. Bu durumun iyiye işaret olmadığını düşünüp, tedirgin olan ekip, İstanbul'a geri döner. Yönetmen Fatih, görüntü yönetmeni Gürsel, sanat yönetmeni Meyra ve sesçisi İsmail yaşanan olayları araştırmak için köyde kalmaya karar verir.

SON ŞAKA
Yönetmen Muhammet Erkam Bülbül
Senarist Fatih Mutlu
Oyuncular: Serdar Gökalp, Ege Kökenli, Gökay Müftüoğlu

Genç bir adam olan Serdar, yaptığı şakalarla ünlenen başarılı bir radyocudur. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayşen'e evlilik teklifi etmeye karar veren Serdar, bunun unutulmaz olmasını arzu eder. Bu yüzden de evlilik teklifi ederken akıl oyunlarıyla dolu bir şaka yapmaya karar verir. Ancak beklenmedik bir durumla karşılaşır. Şaka yüzünden sinirleri bozulan Ayşen, evlilik teklifini kabul etmez. Serdar’a kızan Ayşen’in onu affedebilmesi için birlikte tatile çıkmaları şart olur. Ortak arkadaşları Yusuf’un da aralarına dahil olmasıyla yola koyulan Ayşen ve Serdar, bu süreçte kendilerini karmaşık durumların içinde bulur..