Katil Kim?

Vizyon tarihi: 28 Ekim 2022 
Süre:  1s 35dk 
Tür:  Korku, Gerilim, Komedi
Yönetmen Halina Reijn
Senarist Kristen Roupenian, Sarah DeLappe
Oyuncular: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Rachel Sennott
Orijinal adı Bodies Bodies Bodies

Katil Kim?, eğlenmek için toplandıkları evde oyun oynamaya başlamalarıyla kendilerini bambaşka durumların içinde bulan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Büyük bir kasırga şehri etkisi altına almak üzeredir. Bu sırada yirmili yaşlardaki bir grup zengin genç, içlerinden birinin ailesine ait şehirden uzak bir evde bir parti yapmayı planlar. Onların eğlenceli başlayan geceleri, oynadıkları oyunun beklenenden farklı ilerlemesiyle bambaşka bir hal alır. Oyun, onların birbirlerini arkadan bıçaklamasına, sahte arkadaşlıkların ortaya çıkmasına yol açar.

Gösterime girdiği senamalar: Agora

Aya Sihirli Yolculuk

Vizyon tarihi: 28 Ekim 2022 
Süre: 1s 24dk 
Tür: Animasyon, Aile, Macera
Yönetmen Ali Samadi Ahadi
Senarist Ali Samadi Ahadi, Gerdt von Bassewitz
Oyuncular: Dirk Petrick, Peter Simonischek, Roxana Samadi
Orijinal adı Peterchens Mondfahrt

Aya Sihirli Yolculuk, kız kardeşini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Peter, kötü Ay Adamı tarafından kaçırılan küçük kız kardeşi Anne'yi kurtarmak için büyülü bir yolculuğa çıkar. Bunun için Peter’ın gizemli bir bölge olan Ay’a gitmesi gerekir. Bu fantastik yolculuğunda Bay Sandman ile tanışan Peter, ondan kardeşinin nerede olacağına dair bilgi alır. Peter’ın kardeşini kurtarabilmesi için Night Fairy’in yemeğine katılması gerekmektedir. Ancak yemeğe sınırlı sayıda insan kabul edilir. Peter, yemeğe katılabilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Gösterime girdiği senamalar: Cadde 54 / Serdivan AVM

Şeytan Kapanı

Yüzüklerin Efendisi serisi yeni filmlerle geri dönecek Yüzüklerin Efendisi serisi yeni filmlerle geri dönecek

Vizyon tarihi: 28 Ekim 2022 
Süre: 1s 33dk 
Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen Daniel Stamm
Senarist Robert Zappia, Robert Zappia
Oyuncular: Jacqueline Byers, Virginia Madsen, Colin Salmon
Orijinal adı Prey For The Devil

25 yaşındaki rahibe Ann, şeytan çıkarma ayini gerçekleştirmenin onun görevi olduğuna yürekten inanır. Ancak bu düşüncesi kurumun gelenekleriyle çelişir. Kurum, kız kardeşlerin şeytan çıkarmalarına izin vermez, sadece rahipler şeytan çıkarma görevini üstlenebilir. Özel yeteneğini hisseden bir profesör olan bir akıl hocasının desteğiyle Ann'in, gerçek eğitim oturumlarını gözlemlemesine izin verilir. Ann'in kendini kanıtlama arzusu, okulun en rahatsız hastalarından biriyle tanıştığında kişisel bir hal alır. Bir seans sırasında Ann, okulu istila eden ve kendi geçmişiyle gizemli bağları olan şeytani bir güçle yüz yüze gelir.

Gösterime girdiği senamalar: Agora / Serdivan AVM