Sakarya sinemalarında bu hafta iki film gösterime girdi. ‘Sword Art Online The Movie - Progressive’ bugün, ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’yarından itibaren sinemalarda.

Sword Art Online The Movie -Progressive- Scherzo of Dark Twilight

Tür: Animasyon, Bilimkurgu, Macera

Sword Art Online The Movie -Progressive, oyun sırasında ölenlerin gerçek dünyada da öldüğü online bir oyunda sıkışıp kalan insanların hikayesini konu ediyor. Asuna, diğer oyuncular gibi Sword Art Online oyununuda oturum açmış olmanın heyecanını uzun süre taşır. Ancak bir gün Game Master, oyuncuların oturumu kapatmalarını engeller. Bu, tüm oyuncuların oyunun içinde sıkışıp kalmasına neden olur. Çok geçmeden Game Master, bu oyunun diğer oyunlara benzemediği, oyunun içinde ölen bir oyuncunun gerçek hayatta da öleceği duyurusunu yapar. Asuna ve diğer oyuncular, haberi duyar duymaz paniğe kapılır. Oyuncular, kurallarını bilmedikleri dünyada demirden kale Aincrad'ı fethetmek için yola çıkar.

  • Serdivan AVM Cinemaximum

Kesişme: İyi ki Varsın Eren

Yönetmen Özer Feyzioğlu
Senarist Mert Dikmen, Alper Uyar
Oyuncular:İsmail Hacıoğlu, Rahman Başel, Alayça Öztürk
Tür: Dram, Aksiyon
Süre: 2s 28dk

  • Serdivan AVM Cinemaximum / Agora

Kesişme; İyi ki Varsın Eren, Trabzon Maçka'da teröristlerle çatışma sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu ediyor.