Sakarya’da gösterime giren filmler şöyle: ‘Venom: Zehirli Öfke’, ‘Fate/Grand Order The Movie, ‘Hep Yek 4: Bela Okuma Altan’, ‘Cadılar Bayramı Öldürür’ ve ‘Son Düello’...

Venom: Zehirli Öfke

Yönetmen  Ruben Fleischer
Senarist Jeff Pinkner, Scott Rosenberg
Oyuncular: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed
Orijinal adı: Venom
Tür:   Bilimkurgu, Aksiyon
Süre: 1s 52dk

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

  •  Serdivan Cinemaximum / Agora


Cadılar Bayramı Öldürür

Yönetmen David Gordon Green
Senarist  Scott Teems, David Gordon Green
Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak
Orijinal adı  Halloween Kills
Tür: Korku
Süre: 1s 46dk

Laurie Strode, maskeli canavar Michael Myers’ı evinin bodrumunda kızı Karen ve torunu Allyson ile kafese kapatop ateşe verdiklerinde içine düştüğü kabusun artık sona erdiğini düşünür. Sonunda hayatını karartan kişiyi öldürdüğünü düşünen Laurie, hayati önem taşıyan yaralarıyla hastaneye gider. Ancak Michael, hayatta kalmayı başarmıştır. Michael'in yeniden kan dökme ritüeline başlamasıyla Laurie, yeniden büyük bir savaşa hazırlanır. Michael’ın ilk saldırısından kurtulanlardan oluşan gruba katılan Laurie, Karen ve Allyson, Michael’ı sonsuza dek yakalamak üzere harekete geçer.

  •  Serdivan Cinemaximum

Fate/Grand Order  The Movie

Yönetmen Kazuto Arai
Orijinal adı: Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Paladin; Agateram
Tür: Animasyon 
Süre: 1s 36dk

Fate/Grand Order The Movie, gezgin bir şövalye olan Bedivere'nin hikayesini konu ediyor. Takvimler Kudüs'te MS 1273'ü gösterdiğinde, gezgin bir şövalye olan Bedivere artık yolculuğunun sonuna ulaşır. Üç büyük gücün savaştığı Kutsal Topraklar çöle dönmüş, insanlar evlerinden olmuştur. Aslan Kral'ın gerçek niyetini uygulamasından korkan Bedivere ve arkadaşları, bu durumun önüne geçmek için kutsal Camelot şehrine doğru ilerlemeye karar verir.

  •  Serdivan Cinemaximum

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan

Yönetmen  Özgür Bakar
Senarist: Bilal Kalyoncu, Özgür BakarTür: Animasyon 
Oyuncular:  İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Yıldırım Memişoğlu
Tür: Komedi

Beladan uzak duramayan Altan ve isim benzerliğiyle mevzuya dahil olan Gürkan, bu sefer daha büyük bir bela olan Ali Kaptan'a bulaşır. Şeytan'ın yeryüzündeki gölgesi olarak nam salan Ali Kaptan'ın kendisine has işkence yöntemleri vardır. Başına gelen olaylardan sıyrılmaya çalışan ikili, uçkur belasına kendilerini daha beter durumların içinde bulur. Ali Kaptan'a hayatları pahasına borçlanan ikiliyi, Gürkan'ın aşiret reisi olan dayısı Ferruh kurtarmaya çalışacaktır.

  • Serdivan Cinemaximum / Agora

Son Düello

Yönetmen  Ridley Scott
Senarist  Nicole Holofcener, Matt Damon
Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer
Orijinal adı  The Last Duel
Tür: Dram, Tarihi
Süre: 2s 33dk

Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

  • Agora