ORGANİK AŞK

   
    

Organik Aşk, Bülent ve Esma’nın hikayesini anlatıyor. Beceriksiz bir adam olan Bülent zengin bir ailenin çocuğudur. Ailenin eriştiği zenginlik evin babası Celal sayesindedir. Başarılı bir iş adamı olan Celal’in hayattaki tek başarısızlığı oğlu Bülent’tir. Dünyanın parasının harcayarak oğlunun başarısızlığını örtbas eden Celal artık bu duruma bir son vermeye karar verir. Oğlunun kendi ayakları üzerinde durmasını isteyen Celal, kendisini düzeltmesi için oğluna bir ay müddet verir. Bülent, bir ay içerisinde sıfırdan bir hayata başlayıp işleri yoluna koymazsa mirastan men edilecektir. Bu bir ay içerisinde başına türlü belalar açan Bülent’in hayatı düğünden kaçan gelin Esma ile karşılaştıktan sonra iyice karışır. Esma ile aşkı bulan Bülent bir yandan peşlerine düşen Esma’nın abisi Davut ile uğraşırken bir yandan kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışır.

Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu filmin senaryosunu Volkan Girgin kaleme alıyor. Başrollerini Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç’un paylaştığı filmin kadrosunda Tarık Papuçcuoğlu, Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver gibi isimler yer alıyor.

BABA 1,5


   

Baba 1.5, oğlu olduğunu öğrenen bir mafya babasının, oğluyla tanışması sonrasında yaşananları konu ediyor. Ünlü mafya babası Seyfi herkesin korkulu rüyasıdır. Herkese korku salan Seyfi’nin rakipleri, onun ölümünü dört gözle beklemektedir. Seyfi’nin oğlunun olmaması ise rakiplerini ayrı bir beklentiye sokar. Rakipler, Seyfi’nin ölümünün arından geride bırakacağı imparatorluğu aralarında bölüştürmeyi planlamaktadırlar. Ancak hiç beklenmeyen bir gelişme onların tüm planını suya düşürür. Seyfi, bu zamana kadar varlığından haberdar olmadığı bir oğlu olduğunu öğrenir. Oğlunun kendisi gibi güçlü olduğunu düşleyen Seyfi, yerini ona bırakmayı planlar. Ancak oğlu pek de babası gibi değildir. Seyfi, yaşadığı şokun ardından, kendisine bırakacağı imparatorluğa sahip çıkacak niteliklere sahip olmayan oğluna mafya olmanın gerekliliklerini öğrenmeye başlar.

Yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler’in oturduğu filmin senaryosunu Emrah Süner ve Görkem Çakın birlikte kaleme alıyor. Başrollerini Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar’ın üstlendiği komedi türündeki filmin kadrosunda Nilay Duru, Hakan Bilgin, Deniz Özerman, Haldun Boysan, Ali Erkazan, Seyithan Özdemir gibi isimler yer alıyor.

PREDATOR / THE PREDATOR

   
   

Predator, tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir çocuğunun yaptığı yanlışlık, evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkının gezegene geri dönmesine neden olur. Onlar artık hiç olmadığı kadar güçlü, zeki ve ölümcüldür. Irk kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. İnsan ırkının sona ermesini ise sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip engelleyebilir.

Predator serisinin 4. devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda “Kiss Kiss Bang Bang”, “Iron Man 3” ve “İyi Adamlar / The Nice Guys” filmleriyle tanınan Shane Black oturuyor. Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”tan tanıdığımız Alfie Allen, “The Handmaid's Tale”de boy gösteren Yvonne Strahovski,, “Narcos”un yıldızı Boyd Holbrook, Olivia Munn, “Ay Işığı / Moonlight”tan tanıdığımız Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, “Hung” dizisi ile 3 kere Altın Küre’ye aday gösterilen Thomas Jane, Jacob Tremblay, Oscar adayı Edward James Olmos ve Altın Küre ödüllü Sterling K. Brown bulunuyor.

SOSYOPAT

   
    

Kevin Forrest yönettiği; Jeffrey Arrington, Michael Draper, Erin McGarry ve Dennis Fitzpatrick'in başrolünde yer aldığı "Sosyopat", hafta sonu kaçamağı yaşayan bir çiftin başlarına gelenleri konu ediyor. Lori ve Christopher şehrin karmaşasından yorulmuş ufak bir tatil yapmayı planlamaktadır. Çift, çevresindeki herkesten uzaklaşıp, romantik bir tatil yapmak için Kuzeybatı Pasifik ormanlarında kamp yapmaya karar verir. Fakat toplumdan uzaklaşacaklarını düşündükleri bu tatil düşlediklerinden oldukça farklı geçer. Christopher ve Lori doğal hayat tecrübesinin romantik bir fikir olduğunu düşlemiştir. Fakat tatil korkunç olayların yaşandığı bir kabusa dönüşür. Lori ve Christopher’ın hayatları yolda karşılaştıkları Arvis ve Frank adındaki iki kardeşten sonra alt üst olur.

GECE GELEN

   
    

Dünyanın bambaşka bir hal aldığı filmde Paul, terk edilmiş güvenli bir evde eşi ve oğluyla kendine bir düzen kurmuş bir aile babasıdır. Tüm dünyayı terörize eden alışılmadık bir tehditten korunmak için büyük bir emek harcayan babanın kararlılığı genç ve umutsuz bir gencin eve sığınmak istemesiyle sarsılacaktır...

Trey Edward Shults'ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Joel Edgerton, Kelvin Harrison Jr., Carmen Ejogo, Christopher Abbott ve Riley Keough yer alıyor.

MİLE 22

Peter Berg'in yönettiği ve Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais ile Ronda Rousey’in oynadığı "Mile 22", gerilim ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

   
   

Peter Berg ile Mark Wahlberg'in; "Lone Survivor", "Deepwater Horizon" ve "Patriot's Day" gibi gerçek olaylara dayalı başarılı projeler sonrasında tekrar bir araya geldiği film, çok gizli bir taktik komuta birimi tarafından desteklenen seçkin bir Amerikan istihbarat subayının, hassas bilgilere sahip gizemli bir polis memurunu yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırmaya çalışmasını konu alıyor.