Serdivan AVM ve Agora sinemalarında bugün dört yeni film gösterime girdi. 15/07 Şafak Vakti ise dünden itibaren gösterilmeye başlandı

Çılgın Ortak

Yönetmen Özgür Selvi
Senarist Özgür Selvi
Oyuncular: Nur Erkul, Sinan Çalışkanoğlu, Ali Tarık Fındık
Tür: Komedi

Çılgın Ortak, bir cinayet davasını çözmekle görevlendirilen iki acemi dedektife odaklanıyor. Serdar ve Aslıhan, birbirlerine gıcık olan iki acemi dedektiftir. İkili, bir cinayet davasını çözmekle görevlendirilir. Şüphelilerin peşine düşen Serdar ve Aslıhan, bu süreçte evli bir çift gibi davranmak zorunda kalır. Dedektiflik işini pek de beceremeyen Serdar ve Aslıhan, buldukları her ipucunda katilden adım adım uzaklaşırlar. Çok geçmeden çılgın ortakların dedektifliğe hızlı ancak imkansız bir giriş yaptığı ortaya çıkar.

Space Jam: Yeni Efsane

Yönetmen Malcolm D. Lee
Senarist Juel Taylor, Tony Rettenmaier
Oyuncular: LeBron James, Don Cheadle, Sonequa Martin-Green
Tür:  Animasyon, Komedi, Aile
Süre: 1s 55dk

Space Jam: Yeni Efsane, kendisi ve oğlunun hayatı için süper güçlü bir kadroya sahip bir takıma karşı, liderlik etttiği Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü Looney Tunes çetesini zafere taşımaya çalışan LeBron'ın hikayesini konu ediyor. LeBron, oğlu Dom ile birlikte yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından dijital bir alana hapsedilir. Onların eve gidebilmelerinin tek koşulu, Looney Tunes'un, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarını yenmesidir. Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik eden LeBron, hayatının bu en önemli mücadelesini kazanmayı başarabilecek midir?

Sessiz Bir Yer 2

Yönetmen John Krasinski
Senarist John Krasinski, Bryan Woods
Oyuncular: Emily Blunt, John Krasinski, Cillian Murphy
Tür:  Gerilim, Fantastik, Korku
Süre: 1s 37dk

Sessiz Bir Yer 2, ses ile avlanan yaratıkların dehşetinden kurtulduktan sonra evlerinden ayrılıp, kendilerini tehlikeli bir yolculuğun içinde bulunan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Sese karşı duyarlı yaratıkların meydana getirdiği ölümcül olayları evlerinden takip eden Abbott ailesi, yeni bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Evlerinden ayrılan Evelyn ve çocukları Marcus ile Regan, Dünya'daki vahşetle yüzleşmek zorunda kalır. Tehlikeli bir yolculuğa çıkan aile, hayatta kalabilmek için sadece ses ile avlanan yaratıklarla değil, yol boyunca karşılarına çıkan birçok tehlike ile savaşmak zorunda kalır.

Spirit: Özgür Ruh

Yönetmen Elaine Bogan, Ennio Torresan Jr.
Senarist Aury Wallington, John Fusco
Oyuncular: Isabela Merced, Marsai Martin, Mckenna Grace
Tür:  Animasyon, Macera, Aile
Süre: 1s 27dk

Çocuk filmi
Spirit: Özgür Ruh, yabani bir atı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Lucy'nin hikayesini konu ediyor. Korkusuz bir akrobat binici olan rahmetli annesi Milagro Navarro'yu hiç tanımayan Lucky Prescott, tıpkı annesi gibi kuralları ve sınırları hiç sevmez. Ancak bu durum teyzesi Cora'nın endişelenmesine neden olur. Teyzesi gözetiminde Doğu Yakası'nda yaşayan Lucky'nin tehlikeli yaramazlıkları sonucu ikisi Lucky’nin Miradero’daki babası Jim’in yanına taşınır. Lucky'nin hayatı, burada kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani at Spirit ve iki binici olan Abigail Stone ve Pru Granger ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir at bakıcı ve ekibinin Spirit'i ve sürüsünü ağır işlerde çalıştırılmak üzere açık arttırmaya çıkardığını öğrenen Lucky, arkadaşlarının da desteğiyle atı kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

15/07 Şafak Vakti

Yönetmen Ahmet Volkan Kocatürk
Oyuncular: Erkan Petekkaya, Tugay Mercan, Baran Bölükbaşı
Tür:  Dram
Süre: 1s 35dk

15/07 Şafak Vakti, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnen insanların hikayesini konu ediyor. Pastane işleten Cevdet, siparişlerini yetiştirmeye çalışırken köprüde darbecilerle karşı karşıya kalır. Darbecilerin karşısında yer alan Cevdet'in yolu bu sırada işine yetişmeye çalışan güvenlik görevlisi Güray, köprüde küçük kızıyla sıkışıp kalan Mustafa ve diğer vatandaşlarla kesişir. Cevdet köprü üzerinde darbecilere karşı direnirken, oğlu Yusuf da Çengelköy’de mahalledekiler ve güvenlik görevlileriyle birlikte darbecilere karşı mücadele eder. Bu sırada doktor Aysel, darbeciler tarafından vurulan insanları kurtarmak için çabalar.