Sakarya’da Agora ve Serdivan AVM salonlarında 1’i yerli 4 yeni film gösterime girdi.  Geçen hafta vizyona giren filmlerin gösterimi de devam ediyor.

Spiral: Testere Devam Ediyor

Yönetmen Darren Lynn Bousman
Senarist Pete Goldfinger, Josh Stolberg
Oyuncular: Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols
Orijinal adı Spiral: From The Book Of Saw
Tür:  Korku, Gerilim
Süre: 1s 33dk


Spiral: Testere Devam Ediyor, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Şehir, dünyaya adalet getirmek isteyen sadist bir dahinin işlediği korkunç cinayetlerle çalkalanmaktadır. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun acemi ortağı William Schenk, şehirde yaşanan bu tüyler ürpertici cinayetleri soruşturmakla görevlendirilir. Şehrin kanlı geçmişini hatırlatan bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.


Şeflerin Şefi
Yönetmen Ahmet Kapucu
Senarist Arzu Yurtseven
Oyuncular: Sermiyan Midyat, Ruhi Sarı, Zeynep Gülmez
Tür: Komedi
Süre: 1s 48dk

Şeflerin Şefi, aralarındaki rekabeti sonladırmak için bir yarışmaya katılan Cemal ile Halil'in hikayesini konu ediyor. Birbilerine rakip olarak büyüyen Cemal ile Halil arasındaki rekabet, babalarından kendilerine kalan restoranların başına geçmeleriyle artar. Cemal'in kızı Fatoş ile Halil'in oğlu Umut'un birbirlerine aşık olduğununun ortaya çıkması, rekabetin boyutunu iyice değiştirir. Bu sırada Yasemin'in yıllar sonra kasabaya dönmesi ortalığın iyice karışmasına neden olur. İkili artık aralarındaki rekabeti sonladırmak ister ve büyük bir iddiaya girerler. Dünyaca ünlü TV programı Şeflerin Şefi programına katılmaya karar veren Cemal ile Halil, yarışmayı kaybedenin mahalleyi terk etmesi konusunda anlaşır.

Demon Slayer: Mugen Treni
Yönetmen Haruo Sotozaki
Senarist Koyoharu Gotouge
Oyuncular: Natsuki Hanae, Akari Kito, Yoshitsugu Matsuoka
Orijinal adı Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Henr
Tür:Animasyon, Aksiyon, Fantastik
Süre: 1s 57dk

Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Treni, ailesi acımasızca öldürüldükten sonra iblis avcısı olan Tanjiro Kamado'nun hikayesini anlatıyor. Tanjiro Kamado, ailesinin öldürülüp, kız kardeşinin bir çeşit iblise dönüştürülmesinden sonra, iblis avcılığına başlar. Butterfly Mansion'da rehabilitasyon eğitimlerini tamamlayan Tanjiro ve ekibi, yeni görevleri için kısa sürede 40 kişiden fazla kişinin kaybolduğu Mugen Treni'ne giderler. Enitsu ve Inosuke ile birlikte Demon Slayer Corps'un en güçlü kılıç ustalarından biri olan Flame Hashira Kyojuro Rengoku'ya katılan Tanjiro ve Nezuko, artık Mugen Treni'ndeki iblislerle yüzleşmeye hazırdır.

Zihin Gezgini

Yönetmen Lisa Joy
Senarist Lisa Joy
Oyuncular: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton
Orijinal adı Reminiscence
Tür:  Bilimkurgu, Romantik, Gerilim
Süre: 1s 56dk

Zihin Gezgini, müşterilerinin hatırlamak istedikleri şeylerin ortaya çıkmasını sağlayan bir bilim insanının hikayesini konu ediyor. Distopik bir gelecekte yaşanan iklim değişikliği, Miami’nin sular altında kalmasına neden olur. Sorunlar bununla da sınırı kalmaz, gece gündüz kavramını yok olur ve sadece gece yaşanmaya başlar. Böyle bir dünyada yaşayan bir bilim insanı olan Nick Bannister, insanlara unuttukları şeyleri hatırlatmaya çalışmaktadır. Nick, kendisine gelen danışanlarına, sordukları sorularla onları geçmişe götürüp, geliştirdiği teknoloji ile hatırlamak istedikleri şeylerin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Kendisi için önemli bir anahtarı kaybeden gizemli bir kadın, Nick’e gelerek anahtarı bulması için yardımcı olmasını ister. Anahtarı bulmak için genç kadınla vakit geçirmeye başlayan Nick, kendisini beklenmeyen bir ilişkinin içerisinde bulur. Artık sevgilisi olduğunu kadının, anahtarını bulmak için geçmişini öğrenmek zorunda kalan Nick,tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalacaktır.