CHP Akyazı İlçe Danışma Kurulu  Toplantısı yapıldı. İl Başkanı Ecevit Keleş'in de katıldığı toplantıda, partiye yeni katılanlara rozet takıldı.

İl Başkanı Ecevit Keleş, toplantıdaki konuşmasında, Geyve'deki toplantıda olduğu gibi 'Dost' vurgusu yaptı. Sakarya’nın sorunlarına dostlarıyla beraber çözüm bulacağını belirten Keleş, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostları Atatürk İlke ve İnkılaplarının koruyucularıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostları üreten çiftçidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostu emekçidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostu vatan için gözünü kırpmadan ilerleyendir. Hiçbir zaman bu anlayıştan bir nebze olsun şaşmadık. İktidar yolundaki yürüyüşümüze de bugün olduğu gibi yeni dostlarımızı yanımıza alarak, kol kola, sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Milletimizle beraber çalışmaya devam ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyor, hemşehrilerimizin isteklerine cevap veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak, dostlarımızla güçlü bir şekilde çalışıyoruz. Sakarya’nın tüm sorunlarına çözüm bulacağız” dedi.

“BİZİM İKTİDARIMIZDA HUZUR, BARIŞ, GÜVEN VE REFAH VAR”

İktidarlarında üretimin destekleneceğini vurgulayan Keleş, “Bu noktada bilinmelidir ki, bizim iktidarımızda çalmak yok, bizim iktidarımızda yandaşa peşkeş yok, bizim iktidarımızda üretim var, bizim iktidarımızda ürettiğinin karşılığını alan çiftçinin mutluluğu var. Hepsinin ötesinde bizim iktidarımızda huzur, barış, güven ve refah var. Hepsinin sözünü verdik. Hepsini gerçekleştireceğiz. Çalışan dostlarımızla beraber, gerçekleştireceğiz. En büyük dostumuz, milletimizle beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

İl Yönetim Kurulu üyeleri, Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin de katıldığı toplantıda gelecek döneme ilişkin planlamaların yapıldığı kaydedildi.