DEVA Partisi Genel Başkanı Ali babacan, partisinin Sakarya İl Kongresi’ne katılmak üzere 14 Kasım Cumartesi günü Adapazarı’na geleceği bildirildi.

DEVA Sakarya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı 10 ilçede kongrelerin yapıldığı hatırlatılarak, il kongresinin 14 Kasım Cumartesi günü Premier Inn Hotel ‘de yapılacağı kaydedildi.

Kongreye Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı vurgulanan açıklamada şöyle denildi:
“ 1. Olağan İl Kongremize Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan katılacak olup, kongre salonuna geçmeden önce il hizmet binamızın açılışını da yapacaklardır. Kongre dolayısıyla ilimize teşrif edecek Genel Başkanımız halkımızla birlikte olup onların dilek, problemlerini dinleyecek ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecektir. Daha sonra kongre salonuna hareket edecek olan Genel Başkanımız, şehrimiz ve ülkemizin temel sorunları hakkında önemli açıklamalarda bulunacaktır.

Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte başlattığımız iktidar yürüyüşümüze destek ve şahit olmak üzere, 14 Kasım Cumartesi günü yapacağımız 1. Sakarya Olağan Kongremize tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi davet etmekten büyük kıvanç duyuyoruz.”