Cumhuriyet Halk Partisi Aapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, yaptığı yazılı açıklamlada, şu görüşlere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Sayın Engin Özkoç'un Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı basın açıklaması tüm Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya örgütünün sesi olmuştur. Ülkemizde yaşanan gerçekleri yalın bir şekilde anlatan yurttaşlarımızı somut verilerle bilgilendiren, sessiz çoğunluğun sesi olan ve bizlerin düşüncelerine tercüman olan Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç'un her daim yanındayız.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına hakaret edildiğinde alkışlatan, fakat kendisine aynı kelimelerle cevap verildiğinde ihanet kabul eden, soruşturma başlatan zihniyeti kabul etmiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisinin Suriye ve Ekonomi politikalarında doğru söylemlerini görmezden gelen, uyarılarını dikkate almayan tek başına iktidarını kullanan, geldiğimiz günde bunların yanlışlığı doğrultusunda çaresiz kalan AKP’nin sonu gelmiştir. Gündem değiştirmek için yıllardır yaptığı ülkeyi kutuplaştırma tavrına devam etmektedir. Aynı çatı altında yaşayan bizler bu oyuna asla gelmeyeceğimiz ve gerçekleri söylemekten de çekinmeyeceğiz.

Yıllardır olduğu gibi bugün de gerçekleri dile getiren milletvekilimiz Sayın Engin Özkoç'un haklı mücadelesinin yanındayız.

Bu sözleri söylemeye bizler de devam edeceğiz;

Ben bir kişinin değil, milyonların sesiyim.
Tehditler, yumruklar bizi yıldıramaz.
Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türkleriz.
Biz lekesizleriz.
Ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.