Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı, mafya lideri Alaattin Çakıcı'nın Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehdit içeren paylaşımına sert tepki gösterdi. 
Çakıcı'nın '12 eylül artığı leş ağızları' diye nitelendirildiği açıklamada, "'Gidişin ayak seslerine bir mafya liderininki de eklendi' denildi.

Açıklama şöyle:

"Bir takım kendini bilmezler ve kendini bilmez  sürüsünün ele başlarının, sözde devlet gücünü arkasına aldığına inanarak ve Türk milletinin sessizce doldurduğu meydanı boş sanarak 12 eylül artığı leş ağızlarını bize ve partimizin gene başkanına yöneltmeye cüret ettiklerini ibretle gözlüyoruz. Şundan herkes emin olsun ki, bu tür leş kargaları, milletin sarsılmaz vicdanı karşısında yok olup gitmeye  mahkumdur. Bu gün her türlü hukuk devleti prensibini ayaklar altına alan despotlar, milli iradeyi böyle çakal tavassutu ile zapt-u rapt altına alabildiğini düşünüyorlar ve politikalarını da ona göre belirliyorlarsa, milletten ve anayasal kurumlardan kopmuş, haydut devlet çukuruna düşmüşler demektir. Anadolu'nun büyük sağduyusu ve derin irfanından beslenen milli egemenlik ruhu  bu tür organizmalara teslim olacak
çağı çoktan geçmiş, onların rezil efendilerini dahi tarihin çöplüğünde boğmaya muktedir kemale ermiş bulunmaktadır. herkes yerini haddini ve hududunu bilmelidir. bilmeyenlerin akıbeti hazindir."

Gidişin ayak seslerine bir mafya liderininki de eklendi.


Bu adam kimdir? Vatanseverlik kisvesi altında ülkede milyonlarca seçmenin oyunu almış meşru bir partinin - ana muhalefet partisinin - liderine tehdit içeren bir mektup (!) yazmak cüretini nereden bulmaktadır.
Bir seçmen beğenmediği partiye oy vermez. Yapa bileceği tek meşru hak budur. sen ne sıfatla milyonların oy verdiği meşru bir lideri tehdit edebiliyorsun
Ülkenin geldiği son nokta.. bir mafya eskisinin büyük bir cesaret ve cehaletle ülkenin ana muhalefet liderini tehdit etmesi hadisesidir.. şaşırdık mı? tabii ki şaşırmadık.. ana muhalefet liderinin dövülerek ve neredeyse yakılarak linç edilmesi olayında, olayın faillerine bir şey yapılmaması ve nerdeyse yapmış oldukları insanlık suçu için takdir edilmelerinden sonra hiç bir şey bizi şaşırtmıyor..

Gerçek adaletin olduğu bir hukuk devletinde bu tehdit açıkça işlenmiş bir suçtur.. Bakalım hukukun yeniden inşası görevine soyunmuş adalet bakanı ne yapacak!
Bu yıl kuruluşunun 97. Yılını kutlayan TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ n de görev yapan onurlu bütün savcıları göreve davet ediyor bir an önce gereğinin yapılacağını ümit ediyoruz.
          

Herkes şunu çok iyi bilsin ki ; Bu ülke mafya bozuntularına papuç bırakmayacak, canı pahasına doğruları savunacak nice yiğitlerle dolu. Kemal Kılıçdaroğlu "gerilimden beslenenlerin ortasına dikilmiş bir paratonerdir."
KEMAL KILIÇDAROĞLU YALNIZ DEĞİLDİR.