CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsa Şahinoğlu, AKP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı'na getirilen Yasemin Turan'ın, Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Vekili olarak görevine devam edip etmediğini sordu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına gelen Yasemin Turan'ın,  Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün internet sitesinde, İl Müdür Yardımcısı Vekili olarak yazıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Ne yazık ki alışık olduğumuz bir durumla karşı karşıyayız. Devletin önemli kurumlarında görev yapan isimlerinin AK Parti teşkilatlarının yönetici kadrolarında yer almasını neredeyse olağan karşılayacak duruma geldik. AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Yasemin Turan da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün sitesinde İl Müdür Yardımcısı Vekili olarak görünmekte. Her iki görevde de yer alan Sn. Yasemin Turan, konuya bir açıklık getirmeli ve hangi görevi üstlendiğini söylemelidir. Eğer İl Müdürü Yardımcısı ise Başkanlık görevinden ayrılmalıdır. Devlet memuriyet görevi sonlanmış ise internet sayfası neden güncellenmedi?"