Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve 35 milletvekiliyle Sakarya'nın tamamını ziyaret edeceklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin sesini duyuracak ve tüm isteklerini, sıkıntılarını siyasetin merkezine taşıyacağız” dedi.

Keleş yaptığı yazılı açıklamada, Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent'in de katıldığı İlçe Başkanları toplantısına ilişkin bilgi verdi. Toplantıya, İlçe Başkanlarının yanı sıra İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile İl Başkan Yardımcıları'nın da katıldığını belirten Keleş, Genel Başkan Yardımcıları ve 35 milletvekilinin katılımıyla Sakarya'da 2 gün sürecek çalışmanın programıyla ilgili hazırlık yapıldığını kaydetti. 

Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinin katılacağı programda Sakarya'da ayak basılmayan sokağın kalmayacağını ifade eden Keleş, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Örgütü olarak şimdiye kadar ki en büyük programımız için çalışmalarımızı tamamladık. Genel Merkezimizin görevlendirdiği ve Genel Başkan Yardımcılarımız ve 35 milletvekilimizin katılımıyla tüm Sakarya’da ziyaretler gerçekleştireceğiz. Sıkılmadık el, dinlenmedik dert, çalınmadık kapı kalmayacak. Program süresince Sakaryalı hemşehrilerimizin sesini duyuracak ve tüm isteklerini, sıkıntılarını siyasetin merkezine taşıyacağız.”