CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Yönetim Kurulu, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Çark Caddesi’nde kadınlarla buluştu.

Cadde üzerindeki tüm kadınlara karanfil dağıtan örgüt, CHP Sakarya örgütleri olarak kadına verdikleri değeri vurguladı.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Yönetim Kurulu, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Çark Caddesi’nde kadınlarla buluştu.

Cadde üzerindeki tüm kadınlara karanfil dağıtan örgüt, CHP Sakarya örgütleri olarak kadına verdikleri değeri vurgulayarak, kent kadınlarının yüzünü güldürdü.

Kalabalık bir ekiple sahaya inen örgüt, gördüğü her kadının gününü kutlayarak çiçeğini takdim etti.

Keleş, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Omuzlarında hayatın yükünü, kalbinde biz erkeklerin umursamazlığını taşıyan kadınlarımız.

Hayata başlama vesilemiz, ilk aşımız, gönül yaramız, kadınlarımız. Zaman zaman unutsak da, kalbinizi kırsak da sizsiz olmaz biliyoruz. İşin aslı sizi çok seviyoruz.

Bir erkek olarak; başta eşim olmak üzere tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

SERDİVAN İLÇE ÖRGÜTÜ DE KARANFİL DAĞITTI

CHP Serdivan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları, cumartesi günü Serdivan Sosyete Pazarı’nda kadınlarla bir araya gelerek kadınlara karanfil dağıttı.

Günün anlam ve önemini belirten Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan;

“Kadınlar dünya üzerindeki kıymetlilerimiz, annelerimiz, eşlerimiz, kızlarımız. Bir kadın bazen dünyayı değiştirir, Zübeyde Hanım gibi.. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğütlediği gibi, kadınlarımıza hakettikleri değeri vermeye devam edeceğiz” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi için Kadın’ın önemini bir kez daha vurguladı.