CHP Sakarya İl Başkanı Ecevi Keleş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile ilgili iktidara sert tepki gösterdi. Keleş, "Organize suç örgütü başı Alaattin Çakıcı nefret kustu… Temizleyecek misiniz?" diye sordu.

Keleş yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“DEMOKRASI VE ADALET, CUMHURİYET’İN TEMELLERİDİR”

“Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın muhatabı Erdoğan, Bahçeli ve Soylu’dur. Kötü söz de sahibine aittir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu neredesin? Adalet Bakanı Abdülhamit Gül neredesin?

Organize suç örgütü başı Alaattin Çakıcı nefret kustu… Temizleyecek misiniz? Türkiye Cumhuriyet’i kanla, terle ve gözyaşıyla kurulmuş bir devlettir. Demokrasi ve adalet de temelleridir. Bugün mafya liderlerine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na tehditler yağdıracak cesareti vermek, temeli sarsmaktır. Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir.” 

ÇAKICI'NIN PAYLAŞIMI

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben tehdit ve hakaret içerikli mesaj paylaşmıştı.

Çakıcı paylaşımında  “ulan dürzü” diye hitap ettiği Kılıçdaroğlu’nu “Akıllı ol”, “Seni bakla kazığı ile tanıştırırım”, “Seni fasulye çubuğu ile tanıştırırım” sözleriyle tehdit etmişti.