Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş,  Serdivan Belediyesi'nin  AKP’li Başkanı Yusuf Alemdar tarafından vizyon proje olarak lanse edilerek hayata geçirilen Şelale Park’ta halkın 14 milyon lirasının sokağa atıldığını öne sürdü.

Yaptığı yazılı açıklamada, şelalenin 4 yılda tamamlandığını ve sadece görüntüden ibaret kalan tesis için belediye kasasından 14 milyon TL harcandığını iddia eden Keleş, şunları kaydetti:

  • Harcanan milyonlara rağmen yarım kalan işler müteahhit tarafından bitirilmemesine rağmen belediye projeyi neden teslim aldı. Biran önce halkın gözünü boyamak için açalım mantığıyla mı bu teslim gerçekleşti.
  • Akarsu yok, otopark yetersiz, elektrikli pompa ile su basmayla bu değirmen dönmez. Bunu yapan zihniyet hiç halkın arasına inip ‘14 Milyon lirayı sokağa atacağız ama nasıl atalım’ diye sormuş olsa halkımız ilçemizin ihtiyaçlarını sıralardı. Ama ben yaptım oldu mantığıyla belediyeyi yönetenler ilçemize hizmet için gelen paraları sokağa atmaya devam ediyor
  • 4 yıl önce ihale edilen, heyelan bölgesinde olması sebebiyle su tutmayan havuzlar ve sadece görüntüden ibaret olan ucube için müteahhitlere belediye ne kadar ödedi? Belediyenin iş makineleri ve iş gücünün de kullanıldığı tesisin gerçek maliyeti nedir?
  • AKP’li belediye başkanına göre vizyon insanlara göre gereksiz yatırım hizmete alındıktan sonra kaç misafir ağırladı?
  • Görüntüden ibaret ucube işin insanlar tarafından kabul görmediği gerçeğinden hareket edersek Şelalepark kimlerin cebine yeşil şelaleler akıttı?
  • Vizyonsuzların elinde heba olan kaynaklarla yapılan Şelalepark’ın insanların ilgisini çekmediğini dün yapılan ihaleye katılımın olmamasıyla tescillenmiştir. Belediyeyi yönetenlerin yandaş müteahhide para kazandırma projelerinden birisi daha hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Acaba belediye başkanlığını birilerine menfaat sağlamak olarak algılayan ve ona göre hareket eden Yusuf Alemdar bu sorularımıza cevap verebilecek mi?”