CHP İl Başkanlığı'nın facebook sayfasından yapılan paylaşımda, 'Siz canınızın istediğine canınız istediği gibi hakaret edip parti amblemiyle yayınlayacaksınız ama size kimse laf söyleyemeyecek. Yok öyle şey' denildi. Aynı sayfada başka bir paylaşımda da, "Şunu bilin ki ; Ne vekilimiz ne de örgütümüz olarak kurmaya çalıştığınız korku imparatorluğundan korkmuyoruz. Vekilimizin sözlerine yalan diyemeyenler KORKUYORSUNUZ BİLİYORUZ, KORKUN! Bizler gerçekleri söylemeye devam edeceğiz!  #SeninleyizEnginÖzkoç" ifadeleri kullanıldı.

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin de, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye seslenerek "Kin ve nefret içeren bu söylemden dolayı kınıyor ve özür bekliyoruz" dedi.

TERBİYEYE DAVET

CHP'nin önceki il Başkanı Erdoğan Isır da, 'Terbiyeye Davet' başlığıyla paylaştığı mesajında "Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiç bir üyesine insan artıkları diyemezsiniz, nasıl bir gaflet ve cehalet içerisindesiniz. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, seçmenlerimiz ve Sakarya Halkı özür bekliyor" dedi.