İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, “Gençlik kollarımızın geliştirdiği bu projenin çok faydalı bir girişim olacağını, birçok yaşlı insanımızı mutlu edeceğini görür gibi oluyorum” dedi.

CHP Adapazarı Gençlik Kolları bedensel güç gerektiren işler ve ustalık gerektirmeyen onarım işleri ile hastanelerden randevu alma gibi işlemlerde yardıma ihtiyaç duyan 65 yaş üstü kimsesiz yaşlıların yanında olacaklarını açıkladı.

CHP’nin başlattığı kampanyaya ilişkin hazırlanan görselde, 65 yaş üstü kimsesiz yaşlıların ihtiyaç duyduğu hizmetlerin partili gençler tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Görselde, şu ifadelere yer verildi:

“65 yaş üstü kimsesiz büyüklerimizin bedensel güç gerektiren durumlarda, hastane randevusu alma ve muayene için refakat işyerinde, konutlarında uzmanlık gerektirmeyen tamirat işlerinde, odun kömür taşınması, soba kurulması işlerinde ve çiçek bakımı, bahçe temizliği gibi işlerinde yardıma ihtiyaç duyduğunuz an yanınızdayız.”

Çetin: Yanlarında olmak vefa borcudur

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, Gençlik Kolları’nın kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Yalnız olup, bu sorunlar içinde yaşamlarını sürdürmek zorunda olan yaşlılarımıza elimizden gelen tüm yardımları seferber etmek bizlerin onlara karşı vefa borcudur. Gençlik kollarımızın geliştirdiği bu projenin çok faydalı bir girişim olacağını, birçok yaşlı insanımızı mutlu edeceğini görür gibi oluyorum. Onlar adına çok sevindim o yüzdende gençlerimizi şahsım adıma tebrik ediyor, ulu önder Atatürk’ü gençlere verdiği önemi bir kez daha anlamanın bilinciyle şükranla anıyorum.

Gençlik kollarımızın bu girişimini takdir edip desteklerken tüm ülke çapında bu tür çalışmaların hayata geçirilip kıymetli büyüklerimizin rahat ve huzur içinde yaşam sürdürmelerine bir katkı sunmalarını temenni ederim.”

YRP'de  Abdurrahman Akyüz disipline sevk edildi YRP'de Abdurrahman Akyüz disipline sevk edildi