AKP  Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tank Palet’teki programının ardından SEAH  bahçesinde mitingi düzenleyeceğini duyurdu.

 Saat 15.00’te başlayacak miting alanında incelemede bulunan Tever, “Allah’ın izniyle her zaman olduğu gibi yarında yine hemşerilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya, onu coşku ve heyecanla dinlemeye, Sakarya’ya yakışır bir şekilde ağırlamaya ve bu demokrasi şöleninde yer almaya tüm hemşerilerimi davet ediyorum.  Başkomutanımızı huzur bulduğu Sakaryamızda karşılamak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, miting nedeniyle hastaların ve yakınlarının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"2 Temmuz Cuma günü ilimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdğan'ın  programı doğrultusunda, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Kampüsü alanında gerçekleşecek programa ilişkin gerekli çalışmalar kurumumuz tarafından yapılmıştır.

Program sırsında hastanemizde tedavi gören hastalarımız ile tedavi hizmeti almak için hastanemize gelecek olan vatandaşlarımızın olası herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemler alınmıştır. Kampüs otopark alanı program için hazırlanmış olup, Hastanemiz yanında bulunan Orman Bölge Müdürlüğüne ait alan ile AKOM yanındaki alan otopark alanı olarak hizmet vermektedir. Tüm hasta giriş ve çıkışları düzenlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."