Zafer Kazan seçmenler ile buluşmaya devam ediyor. Bir yandan ev ve site toplantılarında bir yandan kahvehane ziyaretlerinde seçmenlerle buluşan CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan geçtiğimiz akşam bir kafede üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

ÖĞRENCİ DOSTU BELEDİYE

Serdivan’ı Sakarya’nın göz bebeği olmasında en büyük etkenlerden birisinin de üniversite öğrencileri olduğunu buna rağmen bir öğrenci kentinden çok uzak bir yönetim anlayışı sergilendiğini ifade eden Başkan Adayı Kazan, “31 Marttan itibaren öğrenci kardeşlerimin sorunlarını çözmek öncelikli hedefim olacak. İçinde bulunduğumuz şu zor şartlar altında hem ekonomik olarak sizlere destek olacağımız hem de kültürel ve sosyal hayat içinde beklentilerinizi karşılayacak projeler ile öğrenci dostu belediyeciliğin örneğini göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

GELİN BAHAR ŞENLİKLERİNİ BİRLİKTE KUTLAYALIM!

Kendisinin de Ankara’da hukuk fakültesinde okurken aynı sıkıntıları yaşadığını anlatan Zafer Kazan: “Hepinizin sıkıntılarını, başlıca sorunlarını biliyorum çünkü bizzat bende üniversite dönemimde sizlerin yaşadığı zorlukları yaşadım. Ama bunlar istendiği takdirde çok kolay çözülebilecek sorunlar. Uzaya araç göndermekten bahsetmiyoruz. Ulaşım diyoruz, barınma diyoruz, sosyal ve kültürel alanda gelişmiş bir Serdivan diyoruz.”

Belediye öğrenci yurdu, üniversite içinde ulaşımı kolaylaştıracak ücretsiz servis hizmeti, öğrenci kültür merkezi, yazarların edebiyatçıların katılacağı paneller ve söyleşilerin yapılacağı zengin içerikli bir kitap fuarı, Serdivan’da dayanışmayı arttıracak olan öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verecek 2. el eşya merkezi gibi göreve geldiklerinde yapacakları projelerden bahseden Zafer Kazan 4 yıldır yapılamayan bahar şenliğini de bizzat belediye olarak yapacaklarını söyledi.

MUHATABINIZ BENİM!

Seçimlerin 31 Martta yapılacak olduğunu ve bu tarihte üniversiteli öğrencilerinin oy kullanabilmeleri için seçmen kayıtlarını taşıması gerektiğine vurgu yapan Zafer Kazan: “Serdivan’da oyunuzu kullanın. Sizin de belediyede sözünüz olsun. Burada hukuk fakültesi öğrencileri de var onlar iyi bilirler. Nasıl ki baro başkanlığı dönemimde öğrenci kardeşlerim en ufak bir sıkıntısında gelip benimle görüştüler ise şimdi size söz veriyorum. Bir sorununuzda bana geleceksiniz, muhatabınız benim” dedi.

“31 Mart itibariyle baharı yaşayacağımız bir Serdivan için hepinizden destek bekliyorum. Bu bir parti meselesi değil. Hayalini kurduğumuz Serdivan için, ‘Öğrenci Dostu Serdivan’ için artık inisiyatif alma zamanıdır. Gelin 1 Nisanda baharımızı kutlayalım, gelin senelerdir yapılmayan o bahar şenliğinin ilkini birlikte çok daha görkemli kutlayalım.” şeklinde konuşan CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan üniversiteli öğrencilerden destek istedi.