Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç, partisinin Adapazarı ilçe örgütündeki bayramlaşma programına katıldı. Özkoç, “Ailelerimizde bayramı kutladık, büyük ailemiz Türkiye’de insanlarımızın yüzünün gülebilmesi için iktidar olması gerekiyor” dedi.

Engin Özkoç’un konuşmasından satır başları şöyle:
“CHP’nin iktidar olması, bu ülkeye faydası dokunması yoksulun, mağdurun, mazlumun yanında olması gerekiyor. O büyük aile için o gün bayram. Şimdi bayramı kutlarken içimiz buruk, yaşadığımız ülkede insanlar çocuklarına bir bayram hediyesi alamadan bayram sabahına uyanmanın ızdırabını yaşıyorlar. İnsanlar aileleriyle beraber Türkiye’de yaşanan bu mağduriyetin, bu yoksulluğun sebebi olan tek adam yönetiminin bir an önce gitmesinin beklentisi içerisinde. Onlar da o günü bayram olarak görüyor.”

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN PARTİSİYİZ

“İktidarın değiştiği, bu ülke kurucularının bu ülkeye yaşatmak istedikleri cumhuriyeti tekrar inşa edecek iktidarın geldiği gün büyük ailemiz için de bayram olacak. Biz tüm Türkiye Cumhuriyeti’ni kucaklayan, AKP’ye oy vermiş, vermemiş, başka siyasi partilere oy vermiş bütün vatandaşlarımızın hayatlarının güzel olabilmesi için, onurlu bir yaşam sağlayabilmeleri için mücadele veren çok büyük bir siyasal partiyiz. Bu ülkenin kurucu siyasi partisiyiz. Aynı zamanda kurtuluşu sağlayan da bir siyasi partiyiz. Biz sadece vatanımızı savunmak için savaştık. İktidara talibiz, o gün geldiğinde şimdi çalıştığımızdan daha çok çalışacağız. O gün geldiğinde bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyinceye kadar mücadele edeceğiz.”

BAYRAMLAŞMAYA GENİŞ KATILIM

CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşma programına Özkoç’un yanı sıra Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, Türkiye Sakatlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı eski Sakarya Milletvekili Adayı Gürkan Canol, partiye yeni katılan Ender Serbes, ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.