CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvemili Engin Özkoç, AKP Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un FETÖ destekçisi olduğunu öne sürdü.

Özkoç, kendisinin bir FETÖ toplantısında olduğuna ilişkin A Haber televizyonu haberindeki görüntülere yorum yaparak suçlamada bulunan Yavuz'a yanıt verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı'nın, görüntünün altına yazdığı "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimize çamur atması, gittikçe hırçınlaşması, Hasarlı Okullar,Tank Palet ve benzeri birçok konuda envaiçeşit yalanlarla kafaları karıştırmaya çalışmasının sebebini anlıyor musunuz? İddia ediyorum daha da hırçınlaşacak. Çünkü dahası da var" ifadelerine yanıt veren Özkoç, ""Allah’a şükürler olsun ki hiçbir zaman Ali İhsan Yavuz gibi bir FETÖ destekçisi olmadım. FETÖ’cülerin yanında fotoğraf çektirmekten korktuğu bir insan oldum" sözleriyle yanıt verdi. Özkoç ayrıca Tükçe Olimpiyatları'ndan Yavuz'un görüntülerinin yer aldığı video paylaştı. 

Özkoç, bir başka paylaşımında ise "Ali İhsan Yavuz, FETÖ’cü kardeşleriyle aynı pilavı kaşıkladığından FETÖ’nün içini iyi bilir. Hakkımda öyle karnından konuşmak yok ne biliyorsan çık açıkla. Yoksa yine “Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu” mu diyeceksin?" diye yazdı ve Ali İhsan Yavuz'un FETÖ okullarına yaptığı ziyaretlerden fotoğraf paylaştı.