Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Serdivan AVM ve Cadde 54 projelerinin rant projesi olduğunu iddia ederek, "Bir şey dediğimiz zaman din imandan bahsedenler, işin içine rant girdiği zaman CEHAPE zihniyeti dediklerinde onlara bu dünyanın diğer tarafı da var demeyi borç biliyoruz" dedi.

Ecevit Keleş paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
"Değerli Sakaryalılar, 25 yıldır Sakarya’yı yönetenler halkımız için ne yaptı dersiniz, birilerini zengin etmek için yeşil alanlarını, halkımızın geleceğini para uğruna birilerine peşkeş çektiler. Biz böyle diyoruz, ya siz?  Siz siz olun tüyü bitmemiş yetim hakkını birilerine yedirtmeyin, sessiz kalmayın ses veri. 25 yıldır Sakarya’yı yönetenleri doyuramadık. Bir şey dediğimiz zaman din imandan bahsedenler, işin içinerant girdiği zaman CEHAPE zihniyeti dediklerinde onlara bu dünyanın diğer tarafı da var demeyi borç biliyoruz. Bizim görevimiz halkımızın geleceği için doğruyu söylemektir."


Serdivan AVM’nin yeşil alan içerisindeki jeneratör binasının olduğu 2 bin 617 metrekarelik piyasa değeri 10 milyon TL olan ticari imar arsasına dönüştürüp, imarda resmi kurum alanı olan ama içerisinde iki tane okulun bulunduğu alanı yeşil alan yapan Serdivan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin bu rantını sizlere söylemek bizim görevimiz.
Serdivan AVM’nin kullandığı 3 gürüş yeşil alan olmakla beraber Gönül Bahçebi, kahve dünyası yeşil alan içinde yer almaktadır. Kullamış olduğu 12 bin metrekare açık otoparklar yeşil alan, böyle bir ticari eşletmeye Serdivan Belediyesi nasıl izin verir, halkımıza bilgi vermek bizim görevimizdir.
Cadde 54’e müsaade edenler imarını 3 katına çıkardılar. Yani 32 bin metrekare inşaat alanı olan yere 112 bin metrekare inşaat alanı verenlerdir. Bu rant değildir de nedir? Otoparkı bile olmayan Cadde 54’ün bittikten sonra otoparkı bugün 9 bin 500 metrekare yeşil alan içerisinde satış ofisi ve şantiye alanı olarak kullanılan alanlarla beraber üzerine yeşil alan koyulan  okul alanları olmayacağını söylemek isteyen var mı? Kendi arsasında bir ev yapmak isteyen vatandaşın burnundan getirenlerin yaptıklarıyla bilgi vermek bizim görevimiz.”