Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig’in 10’uncu haftasında Kırşşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, zirve yarışına tutundu.

Ordu Bölgesi hakemlerinden Adem Cinek’in yönettiği mücadelenin ilk devresinde her iki takımda vasat bir futbol sergiledi ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıya daha istekli başlayan Sakaryaspor, 59'uncu dakikada iyi bir pas organizasyonu ile aradığı golü buldu. Bu dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Abdülaziz'in şık pasında Azad Filiz topla buluştu. Azad'ın ceza sahasına yerden yaptığı ortayda topla ceza sahası içerisinde buluşan Ali Özgün düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde skoru koruma ic güdüsü ile geri çekilen Sakaryaspor, ev sahibi ekbin ataklarına geçit vermedi ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

STAT: Kırşehir AHİ

HAKEMLER: Adem Cinek, Yiğit Çam, Ertan Demirci

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Ahmet Sabri Fener, Volkan Altınsoy, Nuri Melih Mursal, Batuhan Süer, Erbay Eker, Serhat Mermer, Bilal Gülden, Hakan Yavuz, Abdülkadir Akyıldız, Ahmet Karadayı, Üstün Bilgi

T.DİREKTÖR: Gürses Kılıç

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Hakan Asltantaş, Devrim Taşkaya, Ali Özgün, Abdülaziz Solmaz, Azad Filiz, Burak Öksüz, Özkan Taştemur, Çağrı Ortakaya, Berkaycan Değirmencioğlu

T.DİREKTÖR: Murat Balaban