Ligde üst üste gelen başarısız sonuçların ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de puansız kapatan siyah-beyazlılarda, 49 yaşındaki teknik direktör göreve devam etmeme kararı aldı.

4-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'yle görüşen ve görevde kalması istenen Sergen Yalçın, Çebi'nin desteği sonrasında görevine devam etmişti. Ancak Kasımpaşa beraberliği ve ardından gelen Borussia Dortmund yenilgisi sonrasında Sergen Yalçın, gidişatın düzelmeyeceğini belirterek istifa kararı aldı.

Yalçın'ın istifasının kabul edilmesi durumunda teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli'nin getirileceği iddia edildi.

Siyah-beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında, takımın başında Önder Karaveli'nin olacağı iddia edildi.

Sergen Yalçın'ın yerine kimler düşünülüyor?

Sergen Yalçın sonrasında yeni hoca adayları da gündeme gelmeye başladı.

Sergen Yalçın'ın istifasının kabul edilmesinin ardından yerine gelecek yerli ve yabancı 4 isim öne çıkıyor.

Basında çıkan haberlere göre, daha önce de Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş ile Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yerli teknik direktör olarak öne çıkıyor.

Yabancılar arasında ise yine daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic ile 2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak görev yapan Edin Terzic'in ismi geçiyor.