Sakarya Üniversitesi’nde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, yeni eğitim öğretim yılının açılışı ile birlikte faaliyetlerine başladı. Bu kapsamda SAÜ Yamaç Paraşütü Kulübü üyesi olan ve kulübe yeni katılan öğrencilerin bir araya geldiği bir tanışma kahvaltısı düzenledi.

Serdivan’da bulunan Glokal Cafe’de yapılan kahvaltıya, topluluk başkanı Ebrar Varol, topluluk yöneticileri, Fenomen Air Sports’un eğitmenleri Abdullah Yıldız ve Yasemin Yıldız, topluluğa destek veren akademisyen ve topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

Kahvaltıda önümüzdeki dönem yapılacak etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, Sakarya Üniversitesi’nin bölünmesi nedeniyle bundan sonra iki ayrı üniversitede iki ayrı topluluk olarak faaliyet gösterecek olan Yamaç Paraşütü topluluklarının koordinasyonu da ele alındı. Sakarya Üniversitesi öğrencilerine Yamaç Paraşütü sporunu tanıtmayı hedefleyen ve yapmak isteyenlere uçuş eğitimi imkanı sağlayan topluluk 4 yıldır üniversite bünyesinde faaliyet gösteriyor. Sakarya Üniversitesi Ana Kampüsü Yamaç Paraşütü için Türkiye’de en elverişli yerlerden biri olarak kabul edilen Serdivan ilçesi sınırlarında bulunuyor.

Topluluğa ulaşmak isteyenler için topluluğun sosyal medya hesapları şunlar

https://www.instagram.com/sauypt/

https://twitter.com/sauypt