Söz Sakarya Gazetesi'nin manşetinde yer alan habere göre, Millet İttifakı'nın Sakarya'da ortak listeyle seçime girmesi gündeme geldi.

Gazetenin haberine göre, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları söz konusu iddiayı 'Önemli olan sonuca ulaşmak' sözleriyle karşıladı.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, "Biz Millet İttifakı olarak birinci parti olacağız.Cumhurbaşkanı adayımız da Cumhurbaşkanı seçilecek. Bizim için önemli olan sonuca odaklanmaktır. Genel Merkezimizden henüz gelen net bir karar yok" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün de, kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını belirterek, "Bizim için mantıklı olan İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime girmesidir. Ancak mesele memleket meselesi olunca Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanlığından feragat etti. Millet İttifakı Sakarya'da birinci olacak" ifadelerini kullandı.

Sakarya'da yayımlanan diğer gazetelerin manşetleri ise şöyle:

Adapazarı Akşam Haberleri: "Ayazda ucuz et kuyruğu"

-Et ve Süt Kurumu Mağazası önünde indirimli et alabilmek için vakandaşlar saban saatlerinde uzun kuyruk oluşturuyor"

Adapostası: "Ölmek istemiyorum"

-Dini nikahhlı eski eşi tarafından acımasızca bıçaklanan ve yüzü parçalanan G.Ç: "İçeriden çıkarsa yarım kalan işi tamamlayacak. Ölmek istemiyorum" şeklindeki sözlerle yürek sızlattı.

Bizim Sakarya: "Kar Nöbeti"

-Büyükşehir Belediyesi YOL-BAK ekipleri, kar yağşının şiddetini artırdığı yüksek mahallelerde tam kadro ve araç filosuyla karla mücadele mesaisine başladı.

Sakarya Yenigün: "Bu millet size hakkını helal etmez"

-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısındaki konuşmasında yaptıklarını anlatırken, muhalefeti de eleştirip, meclise katılmayan kendi milletvekillerine de "Aldığınız maaşlar haramdır, haram" diyerek sitem de bulundu.

Sakarya Yeni Haber: "Vatandaşımız neyin ne olduğunu bilir"

-Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, seçim süreci ile ilgili "Milli, yerli, bağımsız politikalar çerçevesinde hareket eden hükümet anlayışının vatandaşımızda karşılık bulduğunu, bulacağını biliyoruz. Vatandaşımız ariftir, neyin ne olduğuhu bilir" dedi.

Yeni Sakarya: "Kazayla gelen Şifa"

Sakarya gazeteleri bugün ne yazdı? Sakarya gazeteleri bugün ne yazdı?

-Sakarya'da 10 yıldır kilo zannetteki karnındaki şişkinliğin 9 kilogramlık kitle olduğunu trafik kazası geçirince öğrenen Emine Akbulut, sağlığına kavuşmanın sevincini yaşıyor.