Adapazarı-Korucuk duble yolu Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, lise öğretmeni Hatice Bozyurt hayatını kaybetti, kazada 1 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Hatice B.ozyurt’unkullandığı  54 ZS 988 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak,  karşı şeritten gelmekte olan ve karantina süreci yeni biten ve hastaneye gitmek için yola çıkan Turgut Ö. yönetimindemi 54 SC 445 plakalı otomobile çarptı. 
Kazada ağır yaralanan Hatice Bozyurt ile diğer araçta sıkışan Turgut Ö çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Hatice Bozyurt tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

40 yaşındaki Hatice Bozyurt'un Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öğrencisi olmayan okula gidiyordu
Eğitim Sen Sakarya Şubesi’nden olay sonrasında yayımlanan taziye mesajında, “öğrencilerin okula gelmediği, eğitimin uzaktan yapıldığı dönemde, sebebini anlamadığımız bir şekilde, Bakanlığın öğretmenlerin haftada bir gün okula gelmesi yönündeki  ısrarı nedeniyle öğrencisi olmayan okuluna giderken geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti” denildi.

Bu arada Hatice Bozyurt da, kaza öncesinde sosyal meyda hesabından yaptığı son paylaşımda, "Günaydın, öğrencisiz okula gitmenin burukluğunu yaşıyorum” demişti.