Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan, Büyükşehir Belediyesi'nin 20 ayda 700 bin ton asfalt döküldüğünü açıkladığını, ancak ilçedeki 23 mahallenin çamur-çukur içinde olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'nin reklam afişlerini eleştiren Özdemir Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Buradan Söğütlü Belediyesine soruyorum Büyükşehir Belediyesi'nin boy afişlerle duyurduğu 700 bin ton asfalttan ne kadarı Söğütlü de kullanıldı? Adapazarı-Karasu çevreyolunun belirli kısımlarında yapılan yol yenileme çalışmalarında çıkan hurda asfalt (kırık asfalt) bu 700 bin ton asfaltın içinde mi? Konu ile alakalı Söğütlü Belediyesinden kamuoyuna açıklama yapmasını bekliyoruz.
Bahsedilen 700 bin ton asfalt nerelere döküldü de Söğütlü ilçemizin başta Cami Cedit, Soğucak, Küçük Söğütlü, İmamlar, Aslanlar, Beşdeğirmen ve Kantar Mahalleleri olmak üzere ilçenin 23 mahallesinin tamamı çamur, çukur içinde. Takdir kıymetli Söğütlü halkımızındır."

Bir önceki başkanlık döneminde yapılan ve 120 bin liraya mal olduğu söylenen 'Suni Kale'nin şu anda terk edilmiş ve perişan bir halde olduğunu dile getiren Özcan, 'Milletin paralarının nerelerde harcandığını ve nasıl çarçur edildiğini milletimizin dikkatine sunmak istiyorum' ifadelerini kullandı.