'Sosyal haklarımızı ve doğal varlıklarımızı koruyoruz' diyerek Sakarya'da topraklarını savunan yurttaşlar ile dayanışmasını sürdüren Sakarya Kent Çalışma Derneği üyeleri, mahallelerine yapılmak istenen taş ocağına karşı uzun yıllardır mücadele eden ve gectiğimiz günlerde ocağın ruhsatının iptali ile sevinç yaşayan Hürriyet Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.
Dirençli mücadeleleri ile başta Sakarya olmak üzere ülkemizde topraklarını koruyan her bölgedeki yurttaşlara örnek olacak bir mücadele sergileyen Hürriyet Mahallesi sakinleri adına konuşan mahalle muhtarı Abdurrahman Denizhan, mücadelelerinin başından itibaren kendilerine destek olan her görüşten, her kesimden insana teşekkür ederken, 'mücadele süreci bizim içinde bir okul oldu. Hepimiz bu zamanda bir üniversite bitirmiş kadar çok şey öğrendik' dedi.
Misafirlerini taş ocağı olmaktan kurtulan mesire alanında kabul eden Hürriyet Mahalleliler bu güzel alanın bundan sonrada köyün cemiyetlerine, güzel günlerine şahitlik edecek olmasından duydukları mutlulukları ifade ettiler.