Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Unkapanı Meydanı yenileme projesinin temelinin yarın atılacağını belirterek, seçim vaatleri arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek projenin temelinin 8 Kasım Cuma günü saat 16.00’da atılacağı belirtilerek temel atma programının kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacağı kaydedildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin projeye ilişkin açıklamasına yer verildi:

- “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Daha önce müjdesini verdiğimiz Unkapanı Meydanı ve Yer altı Şadırvanı projemizin temelini inşallah 8 Kasım Cuma günü atıyoruz. Vatandaşlarımızın yeni buluşma noktası olacak projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

- “Yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerinde yeni bir meydan, yer aldı şadırvanı, oturma alanları ile inşallah şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Projemizi hızla tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bölgede hizmet sunan toplu taşıma araçlarımızı da en uygun şekilde konumlandıracak, Unkapanı’nda oluşan kargaşaya son vereceğiz”