Cumhurbaşkanı Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında yaşanan tartışmaya tepki göstererek, "Özlem Hanım'a 'susturun bu kadını' diyecek kadar edepsizce davranan CHP yetkililerine prim verecek değiliz. Parlamento içinde gereken ceza verilmeli" dedi.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'te eski başbakan Bülent Ecevit nedeniyle çıkan tartışmada CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin için "Hanımefendiye haddini bildirin" demesini sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan, "Grup başkan vekilimiz olan bir hanımefendiye saldırdılar. Özlem Hanım’a 'Susturun şu kadını' diye bağıran CHP’liler var. Zamanında Bay Ecevit, bir bayan milletvekilimize aynı şekilde davranmıştı. Bir başkan vekilimize, bir milletvekilimize böyle davranan edepsizlere parlamentonun ceza vermesi lazım. Cezai müeyyide neyse uygulanmalı. Başkanları şahsıma hakaret ediyor biliyorsunuz. Gereği neyse aynen cevabını vereceğiz. Burası yol geçen hanı değil. Hanım kardeşimizin hukukunu korumak görevimiz" ifadelerini kullandı.