Cumhuriyet Halk Partisi bölge toplantılarına Bolu da devam etti. CHP Sakarya Örgütü'n,ün yanı sıra 6 ilin daha katıldığı toplantıya CHP Bolu İl Başkanı ve Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan ev sahipliği yaptılar. CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, PM Üyesi Ayça Taşkent, ilçe Başkanları, kurultay delegeleri, önceki dönem il başkanları, gençlik ve kadın kollarının katıldığı toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlık etti.

Toplantıda konuşma yapan CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberlik içersinde yürüdüğü sürece iktidarın yakın olduğunu söyledi. Isır konuşmasında tüm ilçe örgütlerine sonsuz güvendiğini, örgütlerin başarılı olması için yerel seçimlerde uyarı dışında kararlarına hem il örgütü, PM Üyesi ve Milletvekili olarak müdahil olmadıklarını, örgütlere güvenildiği sürece başarının çok daha hızlı geleceğini belirtti.

Konuşmasında örgütlere güvenin ön seçimden geçtiğini ifade eden Isır, 'siyasi bilinci üyelere veren örgütlerin hiçbir zaman ön seçimden başarısız çıkmayacağını' söyledi ve Sakarya örgütünün her zaman ön seçimden yana olduğunu sözlerine ekledi.