CHP Adapazarı İlçe Başkanı Anıl Özkan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, son dönemde CHP’li belediyelere yönelik baskı ve hukuki süreçlerin endişe verici boyutlara ulaştığını belirtti. Özkan, bu süreçte özellikle adı birçok ihaleyle anılan Aziz İhsan Aktaş ve Bilginay Temizlik şirketinin hedef alındığını ifade ederek, söz konusu şirketin yalnızca CHP’li belediyelerle değil, AKP’li Adapazarı Belediyesi ile de iş yaptığını vurguladı.

“Aziz İhsan Aktaş CHP’li belediyelerle iş yapınca usülsüz, AKP’li belediyelerle iş yapınca sorunsuz mu oluyor?” diyen Özkan, bu çifte standarda dikkat çekti.

CHP Adapazarı İlçe Başkanı, defalarca Adapazarı Belediyesi’ne soru yönelttiklerini ancak kamu vicdanını rahatlatacak yanıtlar alamadıklarını ifade etti. Özkan, şeffaflık ve adaletin tüm belediyeler için eşit şekilde uygulanması gerektiğini belirterek, kamuoyunun bilgilendirilmesini talep etti.

“Adalet hepimiz için olmalıdır” diyen Özkan, çifte standartlara karşı mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı, ihalelerle ilgili tüm bilgilerin kamuoyuyla paylaşılmasını ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının sağlanmasını istedi.