CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz korkuyu evde bıraktık. Çünkü Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu, korkmayanlar koruyor! Denizin mavi, yüreklerin kırmızı-beyaz olduğu güzel İzmir’de bir araya gelen, Cumhuriyet’e sahip çıkan milyonlara teşekkür ediyorum" dedi.
Özel, İzmir'de 19 Mayıs'ta gerçekleşen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin ardından X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
"Biz korkuyu evde bıraktık. Çünkü Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu, korkmayanlar koruyor! Denizin mavi, yüreklerin kırmızı-beyaz olduğu güzel İzmir’de bir araya gelen, Cumhuriyet’e sahip çıkan milyonlara teşekkür ediyorum. Ve hep birlikte Türkiye’nin dört bir yanına sesleniyoruz: Dörtnala gelip Uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket, bizim."
Biz korkuyu evde bıraktık.
— Özgür Özel (@eczozgurozel) May 19, 2025
Çünkü Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu, korkmayanlar koruyor!
Denizin mavi, yüreklerin kırmızı-beyaz olduğu güzel İzmir’de bir araya gelen, Cumhuriyet’e sahip çıkan milyonlara teşekkür ediyorum.
Ve hep birlikte Türkiye’nin dört bir yanına… pic.twitter.com/SNaPwYQMHE