Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliği 16. Dönem Yürütme Kurulu göreve başladı.

Yürütme Kurulu Başkanı Değişti
Olgun Özdemir’in Sakarya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı olduğu TMMOB Makina Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu şu isimlerden oluuştu:
Sekreter üye Faruk GÜRPINAR, sayman üye Çiğdem IŞIK, üyeler Çiğdem DALGIÇ, Aydın ÖZDEMİR, Aslıhan BALCI, Ahmet ÇETİN, Özgür ÖZATA, Mehmet Hanifi ÖZYAPRAK ve Yağmur Günsu ÖZAY.

Özdemir: Kamu Yararları Doğrultusunda Çalışacağız
Başkan Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sakarya İl Temsilciliğimize bağlı Makina, Endüstri, İşletme, Uçak, Mekatronik, Enerji Sistemleri ve Otomotiv Mühendisleri bulunmakta olup, toplam üye sayımız Aralık 2021 sonu itibariyle 1.500 dür.  Yürütme Kurulu olarak; öncelikle üyelerimiz, üniversite, sivil toplum kuruluşları, odalar, yerel yönetimler, sanayi odası ve diğer tüm kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma içinde olacaklarını ifade ederek; Mesleğimize ve meslektaş sorunlarına sahip çıkarak, üyelerimiz ve kamu yararları doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

Makina Mühendisleri Odası'nın Sakarya İl Temsilciliği görevini Salim Aydın yürütüyordu.