Büyükşehir Belediyesi ile OSB’ler birliği arasında gerçekleştirilen protokol töreninde imzaları Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Doğu Marmara Makine İmalatçıları İhtisas OSB Başkanı Turgay Çelik, Sakarya Otomotiv ve Metal İhtisas OSB Başkanı Talip Kuriş, Teknoloji Sanayicileri Derneği Başkanı Şamil Tahmaz, Lojistik Bilişim Teknoloji ve Üretim Sanayicileri Derneği Başkanı Tuncay Engel, Söğütlü 2. OSB Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Fevzi Poyraz, Yapı Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Ceylan, Enerji Teknolojileri Derneği Başkanı Şenol Telli attı.

başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Artan nüfus sebebiyle bu gelişime ve büyümeye hazırlıklı olmak için; üstyapı çalışmaları, kültürel çalışmalar, altyapı projeleri ve çevre koruma çalışmaları gibi konularda ciddi çalışmalar yapmak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet aşkı ile şehrimizin potansiyeli arttıracak projeler üretiyoruz. Hemşerilerimizin bugünkü ihtiyaçlarını karşılamak için proje ürettiğimiz gibi; ilerleyen yıllarda ortaya çıkabilecek ihtiyaçları da bugünden düşünüyor ve projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Yüce toplam 3 milyar liraya mal olacak projenin 4 yılda kendini amorti edeceğini, sonrasında her yıl 750 milyon lira gelir sağlayacağını kaydetti.