Türkiye sinemalarında 11 yeni film, bugün (15 Eylül Cuma) vizyona girdi. 
Gösterime giren filmlerden "After: Her Şey" Serdivan AVM ve Cadde 54 salonlarında, 'Vesnan' Serdivan AVM ve Agora AVM salonlarında, 'Venedik'te Cinayet' Cadde 54 ve Agora AVM salonlarında, 'Maymun Kral Geri Döndü' Serdivan AVM ve Cadde 54 salonlarında, "Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi" ise Serdivan AVM, Cadde 54 ve Agora AVM salonlarında izleyiciyle buluşacak.

İşte, o filmler:

Sakarya'da Down Sendromu Farkındalık Günü’nde anlamlı hareket Sakarya'da Down Sendromu Farkındalık Günü’nde anlamlı hareket

Metruk: Film, dünya dışı varlıkları araştıran Ali’nin kaybolması sonrası onu arayışa giren Meryem’in hikâyesini anlatıyor. Dünya dışı yaşamın varlığına inanan ünlü bilim kurgu yazarı Ali Yücetürk uzaylı varlıklarla iletişim kurmak istemekte ve aynı zamanda uzaylı fenomenleri ile ilgili kitabını yazmaktadır. Bu tehlikeli merak Ali’nin dramatik sonunu hazırlar.

After: Her Şey: Castille Landon’un yönetmen koltuğunda oturduğu “After: Her Şey” sevgilisi ile yıkıcı bir ayrılık yaşadıktan sonra Portekiz’e giden bir adamın kendi iç hesaplaşmasını konu alıyor.

Dram türündeki filmde Josephine Langford, Louise Lombard ve Hero Fiennes Tiffin rol aldı.

Silüet: Bir Yılbaşı Kabusu: Buğra Kekik’in yönettiği film, eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirmek için bir araya gelen bir grup arkadaşın başlarından geçen olayları ele alıyor.

Lanetli Miras: Yanlış Adres: Omma Okan Kılıç’ın çektiği film, geçmişiyle yüzleşirken kendisini korkunç olayların içerisinde bulan bir kadının hikayesini işliyor.

Vesnan: Bülent Orçin’in Vesnan adlı filmi, kocası gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir kadının hayatının kabusa dönmesini konu ediniyor.

Venedik’te Cinayet: İrlandalı sinemacı Kenneth Branagh’ın yönetmenliğini üstlendiği “Venedik’te Cinayet”, dram, suç ve gizem unsurlarını barındıran bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak.

Oyuncu kadrosunda Branagh ile Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey, Kelly Reilly ve Camille Cottin’in yer aldığı film, dedektif Hercule Poirot’un emekli olduktan sonra gittiği Venedik’te yaşanan bir cinayeti aydınlatma mücadelesini işliyor.

Güvenli Bir Yer: Juraj Lerotic’in yönetmenliğini üstlendiği “Güvenli Bir Yer” filminde, başrolleri Snjezana Sinovcic ile Goran Markovic paylaştı.

Dram türündeki yapım, izleyicileri akıl sağlığı sorunlarının aile bağlarını nasıl etkilediğine dair bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor.

Tavuri: Yönetmen Derviş Zaim’in, dünya prömiyerini ABD’deki “True-False Film Festivali”nde yapan belgesel filmi “Tavuri”, Kıbrıslı meşhur dolandırıcı ve hırsız, “Tavuri” lakaplı Mustafa Serttaş’ın hayatını anlatıyor. Sekiz senelik titiz bir çalışma sonrasında ortaya çıkan, biyografi türündeki filmde, Serttaş’ın hapishane ile dışarıdaki hayatı 5 sene takip edildi.

Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile İngiltere’de gerçekleştirilen yapımda, Mustafa Serttaş’ın yanı sıra Şirin Gazi ve Yasin Coşkun yer aldı.

Maymun Kral Geri Döndü: Çinli yönetmen Yunfei Wang’ın filmi “Maymun Kral Geri Döndü” şeytanların kol gezdiği Çin topraklarını arındırmak için kutsal yazıları getirmeye yemin eden bir kralın hikayesini anlatıyor.

Terracotta Krallığı: “Haftanın bir diğer Çin yapımı anime filmi “Terracotta Krallığı”, krallığın derinliklerinde “Onyx” olarak bilinen vahşi yaratıkları ortadan kaldırmak için yemin eden bir adamı odağına alıyor.

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi: Fransa yapımı “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi”, tehlikede olan Paris için süper kahramana dönüşen Marinette ve Adrien’in mücadelesini minik sinema sevenlerin ilgisine sunuyor.