3 Haziran'da sona erecek çevrimiçi gösterimlerin ardından festival filmleri, 4-11 Haziran arasında Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ve CerModern'deki açık hava sinemasında izleyicilerle buluşacak.

Uçan Süpürge Vakfı tarafından düzenlenen 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali "Araftan Çıkmak" temasıyla 27 Mayıs'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

Festival bu yıl iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Çevrimiçi gösterimler Festivalscope platformu üzerinden izlenebilecek. 3 Haziran'da sona erecek çevrimiçi gösterimlerin ardından 4 Haziran'da yapılacak törende Uçan Süpürge Ödülleri sahiplerine verilecek.

Festival filmleri 4-11 Haziran arasında Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ve CerModern'deki açık hava sinemasında izleyicilerle buluşacak.

Programda ülkelerinin filmleri gösterilen Almanya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Norveç elçilikleri de festivale her yıl olduğu gibi destek veriyor.

Festival biletleri

24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin biletleri çevrimiçi gösterim platformu Festivalscope üzerinden 25 Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak. Her film programda belirlenen gün ve saatte gösterime açılacak, üç gün boyunca gösterimde kalacak. Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve CerModern'deki açık hava sinemasında yapılacak gösterimlerinin biletleri ise 1 Haziran'dan itibaren Biletix üzerinden satılacak.