AKP Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, karla mücadelede başarısız oldukları gerekçesiyle Adapazarı ve Büyükşehir Belediyelerini eleştiren İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı'yı hadsizlike suçladı. Dokumacı'dan yanıt gecikmedi: Seninki hadsizliğin daniskası...

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, geçen Çarşamba günü yaptığı yazılı açıklamada, Adapazarı ve Büyükşehir Belediyelerinin karlı mücadelede başarısız olduğunu iddia etti. Halkın yollarda yürüyemekte zorlandığını, araçların yolda kaldığını ifade eden Dokumacı, kar lyağışı öncesinde mücadeleye hazır olduklarını beyan eden Adapazarı ve Büyükşehir Belediyelerinin bu alanda sınıfta kaldığını iddia etti.

Dokumacı'nın bu açıklamasına yanıt veren AKP Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın ise belediyelerin son derece başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, şunları söyledi:

"Muhalefetin bu tavrının Adapazarı’na ve Sakarya’ya değer katmayacağını düşünüyoruz. Tüm birimleriyle sahada karla mücadele ederek vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışan belediyelerimizi sınıfta bırakabilmek Sayın Dokumacı ve İYİ Parti’nin haddine değildir.” 

HADSİZLİĞİN DANİSKASI!

Erol Aydın'ın bu açıklamasına bugün Serdip Dokumacı'dan yanıt geldi.  Dokumacı yaptığı yazılı açıklamada milletten gelen şikayetleri dile getirmeyi en doğal hakları olduğunu belirterek şunları söyledi:
''Ak Parti İlçe Başkanı Erol Aydın’ın yapmış olduğu açıklamada ki, had belirleme üslubu hadsizliğin daniskasıdır. Şöyle ki; son yerel seçimlerde iktidar partisinden sonra hem Büyükşehir de, hem de Adapazarı ilçemizde en fazla oyu alan bir partinin “seçimle iş başına gelmiş” ilçe başkanı olarak, milletten gelen şikayetleri dile getirmeyi, en doğal hakkımız olarak görüyoruz. 20 senedir şehri tek başına yönetmeye alışmış, alkıştan başka bir şey duymamış iktidar yöneticilerinin, eleştiriler karşısındaki şaşkınlığı ve hazımsızlığına şaşırmıyoruz."