CHP Sakarya İl Örgütü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastaneleri ve aile sağlık merkezlerinii ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, İl Başkan Yardımcıları Nalan Yedekçi, Cemal Demir, Gönül İrşi, Eymen Erdoğan ve Ayhan Kadanalı’nın katılımıyla, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için Sakarya’daki Toyotasa Acil Yardım Hastanesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adamedica Tıp Merkezi ve Yenikent Devlet Hastanesi ziyaret edildi. CHP Heyeti İl Sağlık Müdürlüğünü de ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü nezdinde tüm hekimlerin ve mesai arkadaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

ERENLER İLÇESİNDE AİLE SAĞLIK MERKEZLERİ ZİYARET EDİLDİ

Heyet hastane ziyaretlerinin ardından Erenler ilçesinde aile sağlığı merkezlerini de ziyaret etti. Buradaki ziyaretlere CHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çinal ve İlçe Yönetimi de eşlik etti. Yeniköy, Bekirpaşa, Küpçüler, Erenler Merkez, Yeşiltepe, Bağlat, Dilmen ve Hacıoğlu Aile Sağlığı Merkezlerinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen CHP heyeti, hekimlere ve mesai arkadaşlarına saksılarda yetişen küçük çiçekler hediye etti.

“BÜYÜK BİR SAVAŞIN İÇERİSİNDELER”

Sağlık çalışanlarının içerisinde durumla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Tüm hekimlerimiz ve mesai arkadaşları, 1 senelik pandemi boyunca insan üstü bir mücadele vererek, yeri geldiğinde ailesinden uzakta yeri geldiğinde uykusuz, bitap şekilde çalışmaya devam etti. Bu süreçte birçok sağlık emekçimizi de maalesef şehit verdik. Kendileri için ne kadar güzel sözler söylesek de az kalacaktır. Haklarını ödeyemeyiz ancak hayatlarını kolaylaştırmamız mümkün. Bunun için sosyal mesafemize, maske kullanımına ve hijyene dikkat etmemiz yeterli. Bu düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve mesai arkadaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı bir kere daha kutluyorum. Yaşatmak için yaşamını veren tüm meslek şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.