Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, “Her gün binlerce vatandaşlarımızın hastalanmaya devam ettiği, ölümlerin sürdüğü bu krizin sorumlusu iktidardır. Herkesin ücretsiz ve zamanında aşı vurulma hakkı var. İktidara bir kez daha sesleniyoruz. Aşı Nerede?” dedi. 

Ayşe Füsun Çetin,  24-30 Nisan Dünya Aşılama Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Toplumumuzun kendi sağlığını ilgilendiren konularda, özellikle de aşılar hakkında doğru bilgiler edinme hakkı olduğuna inanıyor ve Dünya Aşılama Haftası vasıtasıyla basın kuruluşları ve basın mensuplarımızdan bu konuya gerekli hassasiyeti göstererek konunun esas muhatabı ve sahibi olan bilim insanlarından halkımıza bilimsel gerçeklerden oluşan haberler ulaştırmalarını önemle rica ediyoruz.

Yasadığımız pandemi süreci değerlendirildiğinde  iktidarın salgın boyunca başarısızlıktan başarısızlığa koştuğunu görmekteyiz. 11 Aralık'ta aşılama başlayacak açıklamasını yapan Sağlık Bakanının bir ay sonra ve sadece 3 milyon doz aşı getirebilmiş olmasının açıklamasını yapamayarak başlattığı süreç Bugün de ne kadar aşı anlaşması yapıldığı, aşıların ne zaman geleceği ya da aşının neden alınamadığı sorularına iktidar bir yanıt verilebilmiş değil

Her gün binlerce vatandaşlarımızın hastalanmaya devam ettiği, ölümlerin sürdüğü bu krizin sorumlusu iktidardır. Herkesin ücretsiz ve zamanında aşı vurulma hakkı var. CHP ADAPAZARI İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK iktidara bir kez daha sesleniyoruz. Aşı Nerede?”