Kuzey Marmara Otoyolu Adapazarı bağlantı yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerleri aşarak yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak yan yola düşen aracın arka camından yola fırlayan 79 yaşındaki Hatun Karaköse kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücü ile eşi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, otoyol çıkışında Adapazarı istikametine doğru ilerlemekte olan İsmail B. yönetimindeki 34 DTE 897 plakalı otomobil , kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak taklalar atmaya başlayan otomobil yaklaşık 30 metreden şarampole yuvarlanarak yan yola düştü. Aracın arka koltuğunda bulunan 79 yaşındaki Hatun Karaköse yola fırlayarak, ağır yaralandı. Sürücü İsmail B. ile eşi Nermin B. de çevredeki vatandaşlar ve bölgeye sevk edilen ekiplerin yardımı ile araçtan çıkartıldı.

İsmail ve Nermin B. çifti Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ağır yaralı Hatun Karaköse ise Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Karaköse, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.