Sakarya sinemalarında bu hafta, ‘Kim Bu Aile’, ‘Evrenler Savaşı’, ‘Komutan’, ‘Amsterdam’ ve ‘Efsane Takım: Bilim Kahramanları” adlı filmler gösterime giriyor.

Kim Bu Aile?

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2022
Süre: 2s 4dk 
Tür: Komedi
Yönetmen Bedran Güzel
Senarist Ali Erkan Ersezer
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Burak Sarımola, Beste Kökdemir

Kim Bu Aile, hayatının değişmesine neden olan çetenin peşine düşen Adem ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Adem Haberdar’in hayatı, önemli bir operasyonda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalmasıyla bambaşka bir hal alır. İşinden ayrılmasına neden olan çetenin peşine düşen Adem, çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralmak zorunda kalır. Ancak Adem, beklenmedik bir şekilde çok başarılı olur. Bu süreçte Adem’e en büyük destek ailesinden gelir.

Gösterildiği sinemalar: Agora, Cadde 54, Serdivan AVM

Komutan

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2022
Süre: 1s 29dk
Tür: Aksiyon, Dram
Yönetmen Selahattin Sancaklı, Mert Kılıç
Senarist Mert Kılıç
Oyuncular: Mert Kılıç, Can Kızıltuğ, Emre Bulut

Suriye’nin El Bab bölgesinde düzenlenen özel bir operasyon sırasında üç kişilik bir Türk Özel Kuvvetler Timi şehit düşer. Teröristler, şehitlerin cenazelerini ele geçirmeyi planlar. Ancak Türkiye ne olursa olsun şehitlerini geride bırakmamakta kararlıdır. Bu amaçla Binbaşı Tuna Alkan ve üç askeri, şehitleri vatana geri getirmekle görevlendirilir. Bı sırada Suriye'de pek çok terör örgütü ya da farklı ülke çıkar çatışması halindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, görevli askerlere belirli bir noktaya kadar destek olur. Ne olursa olsun üç şehidin cenazesi vatanlarına geri getirilmelidir.

Gösterildiği sinemalar: Agora, Cadde 54, Serdivan AVM

  

Efsane Takım: Bilim Kahramanları

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2022
Süre: 1s 27dk
Tür: Animasyon
Yönetmen Suat Emuce
Senarist Suat Emuce
Oyuncular: Mustafa Oral, Onur Kırış, Ozan Kotra

Çocuk filmi
Efsane Takım: Bilim Kahramanları, Türkiye'nin ilk yerlü süper kahraman animasyon filmi. Geliştirdiği bir biyolojik silahla doğadaki oksijen dengesini bozarak dünyayı tehlikeye sürüklemek isteyen Sutung, öncelikle Türkiye’de bulunan Beydağları, Kaçkar Dağları ve Kaz dağlarındaki ormanlara saldırır. Sutung’un dünyayı imha planı hızla ilerlerken bu korkunç haber, dünyayı felaketlerden kurtarmak ve korumak için kurulan Gizli Görevler Merkezi’ne ulaşmıştır. Merkezin yöneticisi Şef Ahmet, bu felaketten kurtulma planında, tarihteki önemli bilim insanlarından esinlenerek yetiştirilen Efsane Takım’ı görevlendirecektir. Efsane Takım; Hezârfen, Cezeri, Hayyan ve Lagari'den oluşmaktadır.

Gösterildiği sinemalar: Agora, Cadde 54, Serdivan AVM

Evrenler Savaşı

Sakarya'da 5 yeni film gösterime girdi Sakarya'da 5 yeni film gösterime girdi

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2022
Süre: 2s 23dk
Tür: Bilimkurgu, Aksiyon, Fantastik
Yönetmen Choi Dong-hoon
Oyuncular: Ryu Jun-yeol, Woo-bin Kim, Tae-ri Kim
Orijinal adı Oegye+in 1bu

Çağlar boyunca, uzaylılar mahkumlarını insanların beyinlerine hapsettiler. 2022 yılında “Gardiyan”, insan beynine hapsedilen mahkumların kaçmasını engellemek için zamanın kapısını açar. Bu sırada 600 yıl önceki geçmişte Şimşek Atan Kız ile Kutsal Bıçak’ı bulana para ödülü verilecektir ve sakar bir keşiş olan Muruk, onları herkesten önce bulmak için harekete geçer. Muruk, Şimşek Atan Kız ile Kutsal Bıçak’ı ararken, nehirde bir uzay gemisi bulur ve bu durum bambaşka şok edici gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olur.

Gösterildiği sinemalar: Serdivan AVM

Amsterdam

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2022
Süre: 2s 15dk
Tür: Gerilim, Dram, Polisiye
Yönetmen David O. Russell
Senarist David O. Russell, David O. Russell
Oyuncular: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington

30'larda geçen Amsterdam, tanık oldukları cinayetin zanlısı haline gelen ve Amerikan tarihindeki en çirkin entrikalardan birini ortaya çıkaran üç arkadaşı takip ediyor. Birinci Dünya Savaşı sırasında asker olan Burt Berendsen, Harold Woodman ve hemşire Valerie Voze’un yolu, askeri bir hastanede kesişir ve kısa sürede yakın arkadaş olurlar. Onların hayatı, bir cinayete tanık olmalarıyla bambaşka bir hal alır. Tanık oldukları cinayetin şüphelisi olarak görülen Burt, Harold ve Valerie, kendilerini korumak için davayı araştırmaya karar verir. Onlar gerçeği ararken, Amerika tarihini sonsuza dek değiştirebilecek büyük bir gizemi ortaya çıkarır.

Gösterildiği sinemalar: Agora