Kasımpaşa'ya sahasında 1-0 yenilerek Süper Lig'de kalma umutlarını tüketen BB Erzurumspor, teknik direktör Yılmaz Vural'ı gönderdi.  

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, "Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Mavi-beyazlı takımın başında 9 maça çıkan Vural, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Tecrübeli teknik adam, Erzurumspor'un bu sezonki altıncı teknik direktörüydü.

35 YILDA 7 BÖLGEDE 30 TAKIM ÇALIŞTIRDI

Mavi-beyazlı ekiple birlikte 35 yıllık kariyerinde 30 takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Vural, BB Erzurumspor'a imza attığında şunları söylemişti: "O kadar çok takım çalıştırdım ki... Bu benim 30. takımım. Dünyada aynı durumda olan bir teknik direktör yok. Bu rekor çok sevimli bir rekor mu? Değil. Bu, Türk futbolunun istikrarsızlığını ortaya koyuyor. Yani bizi birileri istedi de çalışmadık mı? 'Niye bu kadar değişim oluyor.' sorusunun muhatabı biz oluyoruz ama bunu seçicilere sormak lazım. Sonuç olarak hoş bir durum değil. Yine de güzel bir yanı var, Allah'a şükür hiçbir zaman boş kalmadım. Bir meslekte bu kadar üstte kalmak çok kolay bir şey değil.

Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde en az iki üç kere olduk. Doğudan batıya, Karadeniz'den İç Anadolu'ya kadar çalışmadığım yöre kalmadı."