Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'ya il dışından gelen ve konaklayacak yer bulamayan öğrencilerin barınma sorununu çözeceklerini duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, hiçbir yerde konaklama imkanı bulamayan öğrencilerin Büyükşehir Belediye’sinin Sosyal Hizmetler Dairesi’ne müracaat etmeleri  istendi.  Konaklama imkanı bulamayan öğrencilerin, 0264 289 30 00 irtibat numarasıyla da iletişime geçebilecekleri de kaydedildi.

Açıklamada, Ekrem Yüce'nin konuya ilişkin şu sözlerine yer verildi:

"Kıymetli öğrencilerimiz, sizler ülkemizin geleceğinin teminatısınız. En iyi şekilde eğitim almanız ve en konforlu şekilde yaşayarak eğitiminizi tamamlamanız için devletimizin tüm imkanları sizler için seferberdir. Aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte hiç bir yerde konaklama imkanı bulamayan öğrenci kardeşlerimizin belediyemiz bünyesinde hizmet veren Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ait iletişim numarasını aramaları gerekmektedir. Sizler yarınlarımız için bilimin öncülüğünde eğitimlerinizi tamamlarken biz her zaman hizmetinizde olacağız. Öğrenci şehri Sakarya’da gerek belediye olarak, gerekse şahsi olarak her öğrencimizin ihtiyacıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğim. Rabbim her birinize zihin açıklığı versin”