Çevrimiçi dizi/film izleme platformu Netflix'in 2021 Ocak ayında platforma ekleyeceği özel içerikler açıklandı.  2021 ocak ayı listesinde yer alan yapımlar şöyle...

Lupin

8 Ocak'ta yayına girecek olan Lupin adlı yeni dizi, Fransız kurgusal karakter Arsen Lüpen'in maceralarına odaklanıyor. Dizi, babasını adaletsizliğe kurban veren Lüpen'in intikam yemini edip harekete geçmesini konu alıyor. 

Azizler

Haluk Bilginer, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi oyuncuların yer aldığı Azizler filmi, 8 Ocak'ta yayınlanacak. Aziz isimli bir karakterin hikayesini anlatan film, çevresindeki herkesten sıkılan Aziz'in kaçış macerasına odaklanıyor.

Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak

4 bölümden oluşan "Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak" belgesel, Amerika tarihine geçen bir seri katilin hikayesini anlatıyor. Belgesel, 13 Ocak 2021’de Netflix’te yayında olacak

Disenchantment (3. Sezon)

Disenchantment, 15 Ocak'ta yeni sezonuyla kullanıcıları selamlayacak. Bu sezonda, karakterimiz Bean'in daha iyi bir prenses olma macerasına eşlik edeceğiz.

Winx Efsanesi: Kader

Çeşitli çizgi film versiyonlarıyla da bilinen yapım, bu kez izleyici karşısına dizi olarak çıkacak. Periler aleminin anlatılacağı dizi, 22 Ocak'ta yayınlanacak.

50m2

50m2, Netflix'in en yeni yerli yapımı dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak. Selçuk Aydemir ve Burak Aksak tarafından üstlenilen dizinin başrolünde ise Engin Öztürk bulunuyor.

Tony Parker: The Final Shot

Tony Parker'a odaklanan Tony Parker: The Final Shot, 6 Ocak'ta yayınlanacak.